Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Participa del PNAV 2014-2015!! by [RSSLINK]

El Pla és un repte per a tots, demana complicitats, suma d’accions, treball en xarxa; és una oportunitat per avançar. Coneix-lo i participa-hi !!

Es convoca el Premi Voluntariat 2014! by [RSSLINK]

S’acaba de publicar la convocatòria del Premi Voluntariat 2014. Amb molts canvis respecte a les convocatòries anteriors, aquest any es vol premiar els esforços de les entitats per millorar la transparència en el seu treball. El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 30 de setembre.

S’obre l’espai de participació del PNAV by [RSSLINK]

L’espai web del PNAV vol facilitar la informació, la participació i la interacció entre tots els agents relacionats amb els reptes del Pla. El web, que ja està actiu i en fase de desenvolupament, anirà implementant més continguts i nous espais i usos amb la voluntat de fer-lo més compartit, dinàmic, plural i participatiu.

Prorroguem inscripcions de l’EEV’14 by [RSSLINK]
Encara hi ets a temps. Inscriu-te a l’EEV’14 fins el 8 de setmbre!

L’EEV’14 amplia el termini d’inscripció als tallers i cursos que comencen el 18-19 i 20 de setembre a diverses poblacions de Catalunya.

 

Es modifica la composició del CAVC by [RSSLINK]

S’ha publicat al DOGC el Decret de modificació del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Aquest òrgan, en què la majoria de vocalies estan ocupades per entitats de voluntariat, es va crear l’any 2010 i amb aquesta modificació adapta la seva composició a les necessitats que, des del propi Consell, s’han detectat.

El Govern aprova el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat 2014-2015 by [RSSLINK]

Ahir, dia 15 de juliol, el Govern va aprovar el  Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat 2014-2015 que ja comptava amb l’aprovació del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

Tramitació electrònica del Cens d’entitats by [RSSLINK]

El tràmit de sol·licitud per formar part del Cens d’entitats de voluntariat de Catalunya ja es pot fer electrònicament a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya. També es poden tramitar electrònicament la modificació de les dades de les entitats i la sol·licitud de baixa del Cens.

800 entitats sense ànim de lucre es beneficien del lliurament d'equipament informàtic. by [RSSLINK]

El Departament de Benestar Social i Família, mitjançant la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, ha resolt  els ajuts per a entitats no lucratives consistents en el lliurament d'equipament informàtic per a la millora del seu propi funcionament o per a la realització de projectes.

Inaugurada l’Escola d’estiu del voluntariat’14 by [RSSLINK]

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va inaugurar la 15a Escola d’Estiu del Voluntariat a la Casa del Mar de Barcelona. Aquesta 15a edició compta amb un total de 55 accions formatives amb una previsió de més de 1.000 participants.

Inscriu’te a l’EEV’14 fins el 27 DE JUNY!! by [RSSLINK]

L’EEV’14 amplia el termini d’inscripció als tallers i cursos que comencen el 2-3 i 4 de juliol a diverses poblacions de Catalunya, fins el porper 27 de juny.

Temes estratègics, formats diversos i bons experts, t’ho perdràs? La formació és gratuïta, no et quedis sense plaça!!