Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
El voluntariat a Catalunya

El voluntariat a Catalunya

Aquest espai vol presentar-vos de manera breu i organitzada els quatre aspectes bàsics que configuren la realitat del voluntariat a Catalunya.

Projecte VERSO: Voluntaris per l’Ocupació Europea
Títol noticies destacadessubscriure's al RSS de noticies
S’obre l’espai de participació del PNAV

L’espai web del PNAV vol facilitar la informació, la participació i la interacció entre tots els agents relacionats amb els reptes del Pla. El web, que ja està actiu i en fase de desenvolupament, anirà implementant més continguts i nous espais i usos amb la voluntat de fer-lo més compartit, dinàmic, plural i participatiu.

Prorroguem inscripcions de l’EEV’14

Encara hi ets a temps. Inscriu-te a l’EEV’14 fins el 8 de setmbre!

L’EEV’14 amplia el termini d’inscripció als tallers i cursos que comencen el 18-19 i 20 de setembre a diverses poblacions de Catalunya.

Es modifica la composició del CAVC

S’ha publicat al DOGC el Decret de modificació del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Aquest òrgan, en què la majoria de vocalies estan ocupades per entitats de voluntariat, es va crear l’any 2010 i amb aquesta modificació adapta la seva composició a les necessitats que, des del propi Consell, s’han detectat.

El Govern aprova el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat 2014-2015

Ahir, dia 15 de juliol, el Govern va aprovar el  Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat 2014-2015 que ja comptava amb l’aprovació del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

Tramitació electrònica del Cens d’entitats

El tràmit de sol·licitud per formar part del Cens d’entitats de voluntariat de Catalunya ja es pot fer electrònicament a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya. També es poden tramitar electrònicament la modificació de les dades de les entitats i la sol·licitud de baixa del Cens.

800 entitats sense ànim de lucre es beneficien del lliurament d'equipament informàtic.

El Departament de Benestar Social i Família, mitjançant la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, ha resolt  els ajuts per a entitats no lucratives consistents en el lliurament d'equipament informàtic per a la millora del seu propi funcionament o per a la realització de projectes.

Inaugurada l’Escola d’estiu del voluntariat’14

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va inaugurar la 15a Escola d’Estiu del Voluntariat a la Casa del Mar de Barcelona. Aquesta 15a edició compta amb un total de 55 accions formatives amb una previsió de més de 1.000 participants.

Inscriu’te a l’EEV’14 fins el 27 DE JUNY!!

L’EEV’14 amplia el termini d’inscripció als tallers i cursos que comencen el 2-3 i 4 de juliol a diverses poblacions de Catalunya, fins el porper 27 de juny.

Temes estratègics, formats diversos i bons experts, t’ho perdràs? La formació és gratuïta, no et quedis sense plaça!!