Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
El voluntariat a Catalunya

El voluntariat a Catalunya

Aquest espai vol presentar-vos de manera breu i organitzada els quatre aspectes bàsics que configuren la realitat del voluntariat a Catalunya.

Títol noticies destacadessubscriure's al RSS de noticies
El CAVC inicia una campanya per impulsar el PNAV 2014-2015. #totsfempla

La campanya vol fer créixer el sentiment de pertinença de les entitats al PNAV 2104-2015, que ha estat concebut com una estratègia  conjunta de tots els agents amb un clar protagonisme de les entitats, i animar-les a compartir el que fan.

El Pla de formació del voluntariat de Catalunya incorpora 20 noves formacions

Els cursos, presentats per les escoles de formació del PFVC, responen en gran mesura als reptes que es planteja el PNAV 2014-2015, i incideixen sobretot en l’àmbit de la gestió. Noves formacions per encarar nous reptes!.

 
El Govern dóna suport a les entitats en la seva oposició a la reforma fiscal

En el Ple del Parlament del 4 de febrer, la Consellera Neus Munté exigeix al Govern de l’Estat que recuperi els supòsits de no obligació de presentar declaració de l'impost de societats per a les entitats sense ànim de lucre: nota de premsa

Sessions informatives sobre l’impost de societats: com impacta en les entitats?
La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària organitza en diferents municipis xerrades sobre l’impost de societats, dirigides a les entitats sense ànim de lucre i impartides per escoles del Pla de formació del voluntariat de Catalunya.
Xarxanet.org posa en marxa un espai destinat al PNAV 2014-2015

Envia i consulta materials elaborats per les entitats i que donen resposta al PNAV2014-2015. En aquesta secció podràs consultar i compartir continguts útils per ajudar a la resta d'entitats a assolir els objectius del PNAV


Èxit de La Marató de TV3

El 14 de desembre es va celebrar una nova edició de La Marató de TV3 que enguany s’ha centrat en les Malalties del cor, amb la participació de més de 2.300 persones voluntàries i amb una recaptació de 8.864.016 € en el tancament del programa.

 

La clausura del VERSO convida a implementar experiències de voluntariat

El 4 de desembre va tenir lloc la jornada de tancament i conclusions del projecte VERSO, en què es va fer un repàs de l’experiència i de les aportacions catalanes, i  es va animar les entitats a descobrir, compartir i transferir bones pràctiques. 

Premi Voluntariat 2014

Els membres del jurat reunits el dia 17 de novembre van  acordar que l’entitat Fundació Gresol Projecte Home – Catalunya fos la guanyadora del Premi Voluntariat 2014;  en aquesta convocatòria l’objecte era la millora de la transparència a les entitats.