Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
El voluntariat a Catalunya

El voluntariat a Catalunya

Aquest espai vol presentar-vos de manera breu i organitzada els quatre aspectes bàsics que configuren la realitat del voluntariat a Catalunya.

Títol noticies destacadessubscriure's al RSS de noticies
Sessions informatives sobre l’impost de societats: com impacta en les entitats
La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària organitza en diferents municipis xerrades sobre l’impost de societats, dirigides a les entitats sense ànim de lucre i impartides per escoles del Pla de formació del voluntariat de Catalunya.
Xarxanet.org posa en marxa una espai destinat al PNAV 2014-2015

Envia i consulta materials elaborats per les entitats i que donen resposta al PNAV2014-2015. En aquesta secció podràs consultar i compartir continguts útils per ajudar a la resta d'entitats a assolir els objectius del PNAV


Èxit de La Marató de TV3

El 14 de desembre es va celebrar una nova edició de La Marató de TV3 que enguany s’ha centrat en les Malalties del cor, amb la participació de més de 2.300 persones voluntàries i amb una recaptació de 8.864.016 € en el tancament del programa.

 

La clausura del VERSO convida a implementar experiències de voluntariat

El 4 de desembre va tenir lloc la jornada de tancament i conclusions del projecte VERSO, en què es va fer un repàs de l’experiència i de les aportacions catalanes, i  es va animar les entitats a descobrir, compartir i transferir bones pràctiques. 

Premi Voluntariat 2014

Els membres del jurat reunits el dia 17 de novembre van  acordar que l’entitat Fundació Gresol Projecte Home – Catalunya fos la guanyadora del Premi Voluntariat 2014;  en aquesta convocatòria l’objecte era la millora de la transparència a les entitats.

 

 

Dia Internacional del Voluntariat

El passat 4 de desembre es va celebrar el Dia Internacional del Voluntariat, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Bones pràctiques i recomanacions polítiques

VERSO clou el projecte de tres anys amb l’edició del Catàleg de bones pràctiques de voluntariat i les recomanacions polítiques desitjables d'aplicar per avançar en aquest àmbit.

Jornada de tancament i conclusions del Projecte VERSO

Aquest desembre finalitza el projecte europeu de voluntariat VERSO i el dia 4 al matí tindrà lloc l’acte de tancament i conclusions d’aquest projecte, de tres anys de durada, que es va iniciar el 2012.