Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
El voluntariat a Catalunya

El voluntariat a Catalunya

El voluntariat a Catalunya

Aquest espai vol presentar-vos de manera breu i organitzada els quatre aspectes bàsics que configuren la realitat del voluntariat a Catalunya.

Títol noticies destacadessubscriure's al RSS de noticies
Ampliació del termini de presentació de sol·licituds fins al 24 d'abril

S'amplia el termini 4 dies per tal de facilitar a les entitats el procés de presentació. Us informem que el període de presentació de sol·licituds de la convocatòria ordinària de subvencions per a entitats s’ha ampliat fins al 24 d’abril de 2015.

El PNAV 2014-2015 es reforça

El PNAV 2014-2015 rep un nou impuls amb la convocatòria de subvencions 2015 del Departament de Benestar Social i Família on es mantenen com a prioritat activitats i projectes que donin resposta al PNAV

Nova convocatòria de subvencions 2015

 A partir del dia 1 d’abril i fins el dia 20 del mateix mes, s’obre el període de sol·licitud de subvencions del Departament de Benestar Social i Família, per al 2015. La presentació de les sol·licituds es podrà fer únicament de forma electrònica.

Acords del CAVC de la reunió del dia 2 de març

El dia 2 de març es va reunir el CAVC a la seu del Departament de Benestar Social i Família, en sessió ordinària. Aquesta reunió és la segona des que hi va haver la renovació de vocalies, el passat mes d’octubre.

Acords del Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (CAVC)
El passat 2 de març el Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya es posiciona davant de la situació de canvis legals estatals que afecten les entitats sense ànim de lucre.
S’incia el procés de reforma del Pla de formació del voluntariat de Catalunya (PFVC)

El procés, que  comptarà amb 4 fases de treball, contemplarà la participació de les escoles de formació, d’experts independents, així com del CAVC. El PFVC va néixer el 1994 per afavorir i promoure la formació de persones voluntàries.

El CAVC inicia una campanya per impulsar el PNAV 2014-2015. #totsfempla

La campanya vol fer créixer el sentiment de pertinença de les entitats al PNAV 2104-2015, que ha estat concebut com una estratègia  conjunta de tots els agents amb un clar protagonisme de les entitats, i animar-les a compartir el que fan.

El Pla de formació del voluntariat de Catalunya incorpora 20 noves formacions

Els cursos, presentats per les escoles de formació del PFVC, responen en gran mesura als reptes que es planteja el PNAV 2014-2015, i incideixen sobretot en l’àmbit de la gestió. Noves formacions per encarar nous reptes!.