Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Noticies

Noticies

24
El Parlament aprova la llei del voluntariat

En el ple celebrat el dia 23 de juliol es va aprovar la llei del voluntariat, amb la presència a l’hem¡cicle de representants del CAVC i d’entitats de voluntariat i associacions que han participat en la seva elaboració.

[Llegir la resta de l'article...]

15
La DGACC impulsa la creació del Viver de formació. Informa’t!

La iniciativa vol facilitar que les entitats puguin elaborar i adaptar les seves formacions a la metodologia en línia,  per flexibilitzar –la i acostar-se a les necessitats i realitat dels seus equips de voluntariat. 

[Llegir la resta de l'article...]

15
III Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat al 2016

El Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat va aprovar el 29 de juny l’organització del III Congrés de l’Associacionisme i el Voluntariat 2016. El 22 de juliol hi ha una jornada de treball oberta a totes les entitats que vulguin fer aportacions

[Llegir la resta de l'article...]

15
Consulteu l’oferta formativa de l’Escola d’Estiu del Voluntariat pel setembre

Les inscripcions restaran obertes fins el 9 de setembre, per la 2a onada de formacions gratuïtes a tot el territori català que es realitzaran entre el 17 i el 19 de setembre. Encara esteu a temps de matricular-vos!!

[Llegir la resta de l'article...]

15
Fent PNAV: Noves formacions sobre transparència, a la tardor

La DGACC  i el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, porten al territori junt amb la TTSSC, 10 sessions per formar les entitats en transparència i comunicació web, a través d’un qüestionari d’autodiagnosi.

 

[Llegir la resta de l'article...]

06
3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat, la primavera del 2016
L’anunci el va fer la vicepresidenta del Govern i consellera,  Neus Munté,  durant el lliurament dels Premis de Civisme i el Premi Voluntariat: Les altres dues edicions es van dur a terme els anys 1995 i el 2002.

[Llegir la resta de l'article...]

01
La Fundació Comtal guanya el Premi Voluntariat 2015

La Fundació Privada Catalana Comtal ha estat l’entitat guanyadora del Premi Voluntariat 2015, amb el projecte “Em sento bé, com a casa”. Aquest projecte incideix en la millora de la participació de les persones voluntàries de l’entitat.

[Llegir la resta de l'article...]

01
L’estat del PNAV 2014-2015 en dades

A un any just de la seva aprovació, la DGACC va presentar a la reunió del CAVC, un breu informe sobre l’estat de les mesures fetes públiques pel govern, les entitats i altres agents. 

[Llegir la resta de l'article...]

Tornar