Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Noticies

Noticies

18
Inauguració Escola d’Estiu 2015 i lliurament Premis Civisme i Premi Voluntariat
El dimecres dia 1 de juliol la consellera de Benestar Social i Família inaugurarà l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2015 i lliurarà els Premis Civisme i el Premi Voluntariat. L’acte serà a les 18h30’, al Born Centre Cultural, de Barcelona

[Llegir la resta de l'article...]

18
Vols fer voluntariat?

Ja es poden cercar les entitats que formen part del cens d’entitats del voluntariat de Catalunya. Amb aquest cercador, les persones interessades en fer voluntariat poden trobar quines entitats de voluntariat hi ha al seu municipi.

[Llegir la resta de l'article...]

18
Encara esteu a temps per inscriure-us a l’Escola d’Estiu del Voluntariat!!

L’Escola d’Estiu del Voluntariat 2015 està en marxa amb una gran oferta formativa gratuïta per tot el territori català.

[Llegir la resta de l'article...]

04
A punt de començar les inscripcions de l’Escola d’Estiu!
Comencen les inscripcions a l’Escola d’Estiu del Voluntariat. Les diferents activitats formatives van dirigida a persones voluntàries de les entitats, coordinadors i coordinadores de voluntariat i dirigents de les entitats.

[Llegir la resta de l'article...]

04
L’oferta formativa del PFVC 2015 impulsa el territori i el PNAV

40 CIV,  62 cursos per a persones voluntàries, 19 per a la coordinació de voluntariat i 46 de gestió de l’entitat, consoliden una oferta que arriba a més de 50 poblacions de la mà d’escoles i entitats de formació, amb el finançament de la DGACC.

[Llegir la resta de l'article...]

03
Ells fan Pla, i tu? Explica-ho!

Fer participar els voluntaris en l’elaboració del pla de voluntariat, oferir una formació “Elevator Pitch” a entitats o contractar un coordinador de voluntariat són actuacions que Caritas Urgell o l’Ajuntament de Sant Cugat, han tirat endavant. I tu?

[Llegir la resta de l'article...]

15

Torna l’Escola d’Estiu del Voluntariat aquest estiu, amb el mateix format de l’any passat. Aprofitant el període d’estiu, l’Escola pretén donar una resposta formativa a persones voluntàries i a dirigents de les entitats, durant el període estival. 

[Llegir la resta de l'article...]

24
Es convoca el Premi Voluntariat 2015
S’ha publicat la convocatòria del Premi Voluntariat 2015. Aquest any es vol premiar els esforços de les entitats per millorar la participació de les persones voluntàries a l’entitat. L’àmbit temporal en què s’ha d’executar el projecte és l’any 2016. El termini de presentació de sol•licituds acaba el dia 24 de maig.

[Llegir la resta de l'article...]

Tornar