Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Noticies

Noticies

07
Voleu fer formació en línia per al vostre voluntariat? Apunteu-vos!!

El projecte, impulsat per la DGACC permet a les  entitats adaptar les seves formacions en línia a les necessitats dels seus equips de voluntariat, disposant d’un espai virtual i un assessorament tècnic. Apunteu-vos fins el 24 d’octubre!

[Llegir la resta de l'article...]

06
Comuniqueu de manera transparent? Algunes entitats ja ho fan!

Encara sou a temps d’apuntar-vos a les sessions de Transparència i qualitat de la informació. Moltes entitats ja ho han fet; si voleu respostes i propostes, la sessió  us dóna elements per avançar. Properes sessions a Sabadell, Girona i Granollers. 

[Llegir la resta de l'article...]

24
El Parlament aprova la llei del voluntariat

En el ple celebrat el dia 23 de juliol es va aprovar la llei del voluntariat, amb la presència a l’hem¡cicle de representants del CAVC i d’entitats de voluntariat i associacions que han participat en la seva elaboració.

[Llegir la resta de l'article...]

15
III Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat al 2016

El Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat va aprovar el 29 de juny l’organització del III Congrés de l’Associacionisme i el Voluntariat 2016. El 22 de juliol hi ha una jornada de treball oberta a totes les entitats que vulguin fer aportacions

[Llegir la resta de l'article...]

15
Fent PNAV: Noves formacions sobre transparència, a la tardor

La DGACC  i el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, porten al territori junt amb la TTSSC, 10 sessions per formar les entitats en transparència i comunicació web, a través d’un qüestionari d’autodiagnosi.

 

[Llegir la resta de l'article...]

06
3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat, la primavera del 2016
L’anunci el va fer la vicepresidenta del Govern i consellera,  Neus Munté,  durant el lliurament dels Premis de Civisme i el Premi Voluntariat: Les altres dues edicions es van dur a terme els anys 1995 i el 2002.

[Llegir la resta de l'article...]

01
La Fundació Comtal guanya el Premi Voluntariat 2015

La Fundació Privada Catalana Comtal ha estat l’entitat guanyadora del Premi Voluntariat 2015, amb el projecte “Em sento bé, com a casa”. Aquest projecte incideix en la millora de la participació de les persones voluntàries de l’entitat.

[Llegir la resta de l'article...]

01
L’estat del PNAV 2014-2015 en dades

A un any just de la seva aprovació, la DGACC va presentar a la reunió del CAVC, un breu informe sobre l’estat de les mesures fetes públiques pel govern, les entitats i altres agents. 

[Llegir la resta de l'article...]

Tornar