Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Noticies
16
Èxit de La Marató de TV3

El 14 de desembre es va celebrar una nova edició de La Marató de TV3 que enguany s’ha centrat en les Malalties del cor, amb la participació de més de 2.300 persones voluntàries i amb una recaptació de 8.864.016 € en el tancament del programa.

 

[Llegir la resta de l'article...]

12
La clausura del VERSO convida a implementar experiències de voluntariat

El 4 de desembre va tenir lloc la jornada de tancament i conclusions del projecte VERSO, en què es va fer un repàs de l’experiència i de les aportacions catalanes, i  es va animar les entitats a descobrir, compartir i transferir bones pràctiques. 

[Llegir la resta de l'article...]

11
Premi Voluntariat 2014

Els membres del jurat reunits el dia 17 de novembre van  acordar que l’entitat Fundació Gresol Projecte Home – Catalunya fos la guanyadora del Premi Voluntariat 2014;  en aquesta convocatòria l’objecte era la millora de la transparència a les entitats.

 

 

[Llegir la resta de l'article...]

11
Dia Internacional del Voluntariat

El passat 4 de desembre es va celebrar el Dia Internacional del Voluntariat, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

[Llegir la resta de l'article...]

18
Bones pràctiques i recomanacions polítiques

VERSO clou el projecte de tres anys amb l’edició del Catàleg de bones pràctiques de voluntariat i les recomanacions polítiques desitjables d'aplicar per avançar en aquest àmbit.

[Llegir la resta de l'article...]

14
Jornada de tancament i conclusions del Projecte VERSO

Aquest desembre finalitza el projecte europeu de voluntariat VERSO i el dia 4 al matí tindrà lloc l’acte de tancament i conclusions d’aquest projecte, de tres anys de durada, que es va iniciar el 2012.

[Llegir la resta de l'article...]

12
8,4. Bona nota per a l’EEV’14

Els i les alumnes han valorat l’Escola d’Estiu del Voluntariat força bé, i destaquen sobretot: la bona oferta, els continguts innovadors, el nivell de la formació i dels docents, les eines rebudes i els contactes fets.


[Llegir la resta de l'article...]

30
Ja és visible el web d’inscripcions per participar com a persona voluntària a La MARATÓ de TV3

Ja està disponible la documentació de consulta a la web d’inscripcions per participar a La Marató. Us recordem que les inscripcions comencen el proper 5 de novembre, i us aconsellem revisar tota la informació perquè, a l’hora de fer la inscripció, tingueu les dades a mà.

[Llegir la resta de l'article...]