Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Noticies

Noticies

15
Torna l’Escola d’Estiu del Voluntariat!

Torna l’Escola d’Estiu del Voluntariat aquest estiu, amb el mateix format de l’any passat. Aprofitant el període d’estiu, l’Escola pretén donar una resposta formativa a persones voluntàries i a dirigents de les entitats, durant el període estival. 

[Llegir la resta de l'article...]

24
Es convoca el Premi Voluntariat 2015
S’ha publicat la convocatòria del Premi Voluntariat 2015. Aquest any es vol premiar els esforços de les entitats per millorar la participació de les persones voluntàries a l’entitat. L’àmbit temporal en què s’ha d’executar el projecte és l’any 2016. El termini de presentació de sol•licituds acaba el dia 24 de maig.

[Llegir la resta de l'article...]

17
Ampliació del termini de presentació de sol·licituds fins al 24 d'abril

S'amplia el termini 4 dies per tal de facilitar a les entitats el procés de presentació. Us informem que el període de presentació de sol·licituds de la convocatòria ordinària de subvencions per a entitats s’ha ampliat fins al 24 d’abril de 2015.

[Llegir la resta de l'article...]

31
El PNAV 2014-2015 es reforça

El PNAV 2014-2015 rep un nou impuls amb la convocatòria de subvencions 2015 del Departament de Benestar Social i Família on es mantenen com a prioritat activitats i projectes que donin resposta al PNAV

[Llegir la resta de l'article...]

31
Nova convocatòria de subvencions 2015

 A partir del dia 1 d’abril i fins el dia 20 del mateix mes, s’obre el període de sol·licitud de subvencions del Departament de Benestar Social i Família, per al 2015. La presentació de les sol·licituds es podrà fer únicament de forma electrònica.

[Llegir la resta de l'article...]

04
Acords del CAVC de la reunió del dia 2 de març

El dia 2 de març es va reunir el CAVC a la seu del Departament de Benestar Social i Família, en sessió ordinària. Aquesta reunió és la segona des que hi va haver la renovació de vocalies, el passat mes d’octubre.

[Llegir la resta de l'article...]

03
Acords del Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (CAVC)
El passat 2 de març el Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya es posiciona davant de la situació de canvis legals estatals que afecten les entitats sense ànim de lucre.

[Llegir la resta de l'article...]

03
S’incia el procés de reforma del Pla de formació del voluntariat de Catalunya (PFVC)

El procés, que  comptarà amb 4 fases de treball, contemplarà la participació de les escoles de formació, d’experts independents, així com del CAVC. El PFVC va néixer el 1994 per afavorir i promoure la formació de persones voluntàries.

[Llegir la resta de l'article...]

Tornar