Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Noticies
18
CATÀLEG DE BONES PRÀCTIQUES DE VOLUNTARIAT I RECOMANACIONS POLÍTIQUES

VERSO clou el projecte de tres anys amb l’edició de dos documents finals:  el Catàleg de bones pràctiques de voluntariat i el document que recull les recomanacions polítiques sobre les mesures que serien desitjables aplicar per avançar en aquest àmbit.

[Llegir la resta de l'article...]

14
Jornada de tancament i conclusions del Projecte VERSO

Aquest desembre finalitza el projecte europeu de voluntariat VERSO i el dia 4 al matí tindrà lloc l’acte de tancament i conclusions d’aquest projecte, de tres anys de durada, que es va iniciar el 2012.

[Llegir la resta de l'article...]

12
8,4. Bona nota per a l’EEV’14

Els i les alumnes han valorat l’Escola d’Estiu del Voluntariat força bé, i destaquen sobretot: la bona oferta, els continguts innovadors, el nivell de la formació i dels docents, les eines rebudes i els contactes fets.


[Llegir la resta de l'article...]

30
Ja és visible el web d’inscripcions per participar com a persona voluntària a La MARATÓ de TV3

Ja està disponible la documentació de consulta a la web d’inscripcions per participar a La Marató. Us recordem que les inscripcions comencen el proper 5 de novembre, i us aconsellem revisar tota la informació perquè, a l’hora de fer la inscripció, tingueu les dades a mà.

[Llegir la resta de l'article...]

29
Campanya Face to face: voluntariat a Europa

Verso engega la campanya Face to face, de difusió i promoció del voluntariat en què persones de diversos països, moltes d'elles de Catalunya, deixen el seu testimoni com a voluntàries o usuàries.

[Llegir la resta de l'article...]

27
Renovades les vocalies del CAVC

Ja es pot consultar el resultat de les votacions al CAVC i  conèixer quines són les entitats que van ser escollides per ocupar les 9 vocalies en representació dels 5 àmbits

[Llegir la resta de l'article...]

24
Conferència final de Verso a Hongria

La Conferència final del Verso a Hongria tanca aquest projecteu europeu de tres anys, presenta les Recomanacions polítiques elaborades pels socis, i els plans de transferibilitat de les bones pràctiques de voluntariat.

[Llegir la resta de l'article...]

23
Lliurament dels Premis Civisme 2014

El proper 3 de novembre a les 18.30 hores, se celebrarà l'acte de lliurament dels Premis Civisme al  Palau Centelles (Baixada de Sant Miquel, 8) de Barcelona. Aquests guardons promouen el civisme entre la societat catalana des de diferents àmbits.

[Llegir la resta de l'article...]