Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Noticies
03
S’incia el procés de reforma del Pla de formació del voluntariat de Catalunya (PFVC)

El procés, que  comptarà amb 4 fases de treball, contemplarà la participació de les escoles de formació, d’experts independents, així com del CAVC. El PFVC va néixer el 1994 per afavorir i promoure la formació de persones voluntàries.

[Llegir la resta de l'article...]

17
El CAVC inicia una campanya per impulsar el PNAV 2014-2015. #totsfempla

La campanya vol fer créixer el sentiment de pertinença de les entitats al PNAV 2104-2015, que ha estat concebut com una estratègia  conjunta de tots els agents amb un clar protagonisme de les entitats, i animar-les a compartir el que fan.

[Llegir la resta de l'article...]

16
El Pla de formació del voluntariat de Catalunya incorpora 20 noves formacions

Els cursos, presentats per les escoles de formació del PFVC, responen en gran mesura als reptes que es planteja el PNAV 2014-2015, i incideixen sobretot en l’àmbit de la gestió. Noves formacions per encarar nous reptes!.

 

[Llegir la resta de l'article...]

06
El Govern dóna suport a les entitats en la seva oposició a la reforma fiscal

En el Ple del Parlament del 4 de febrer, la Consellera Neus Munté exigeix al Govern de l’Estat que recuperi els supòsits de no obligació de presentar declaració de l'impost de societats per a les entitats sense ànim de lucre: nota de premsa

[Llegir la resta de l'article...]

30
Sessions informatives sobre l’impost de societats: com impacta en les entitats?
La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària organitza en diferents municipis xerrades sobre l’impost de societats, dirigides a les entitats sense ànim de lucre i impartides per escoles del Pla de formació del voluntariat de Catalunya.

[Llegir la resta de l'article...]

16
Xarxanet.org posa en marxa un espai destinat al PNAV 2014-2015

Envia i consulta materials elaborats per les entitats i que donen resposta al PNAV2014-2015. En aquesta secció podràs consultar i compartir continguts útils per ajudar a la resta d'entitats a assolir els objectius del PNAV


[Llegir la resta de l'article...]

16
Èxit de La Marató de TV3

El 14 de desembre es va celebrar una nova edició de La Marató de TV3 que enguany s’ha centrat en les Malalties del cor, amb la participació de més de 2.300 persones voluntàries i amb una recaptació de 8.864.016 € en el tancament del programa.

 

[Llegir la resta de l'article...]

12
La clausura del VERSO convida a implementar experiències de voluntariat

El 4 de desembre va tenir lloc la jornada de tancament i conclusions del projecte VERSO, en què es va fer un repàs de l’experiència i de les aportacions catalanes, i  es va animar les entitats a descobrir, compartir i transferir bones pràctiques. 

[Llegir la resta de l'article...]