Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Crides de voluntariat

Espai crides de voluntariat

Què és i per a què serveix?

És un espai web que dóna suport a les entitats en la cerca de voluntariat per als seus projectes i activitats. Permet que les entitats puguin explicar amb detall l’activitat que proposen i les funcions i tasques que hi haurà de fer el voluntari/a, amb l’objectiu de trobar  persones interessades a participar en els seus projectes de forma puntual o permanent.

A qui va adreçat aquest espai: qui el pot utilitzar?

L’espai s’adreça a entitats sense ànim de lucre i en poden fer ús: les entitats que formen part del Cens d’entitats de voluntariat de Catalunya i altres entitats sense ànim de lucre sempre i quan disposin de projecte de voluntariat.

Què cal tenir en compte a l’hora de fer una crida?

L’objectiu de la crida de voluntariat no és que l’entitat pugui explicar l’activitat en si, sinó que doni a conèixer els temes i indicacions que són o que poden ser d’interès per a les persones que busquen fer voluntariat. Es tracta de fer arribar de manera clara, directa i motivadora,  allò que volem fer saber als possibles interessats en la nostra crida.

Com es pot fer una crida?

Emplenant el Formulari de crida -que hi ha disponible en aquesta mateixa pàgina- i  explicant bé allò que es demana en cada camp. Us recomanem que abans d’emplenar el formulari consulteu el document  Guia de la crida, -també disponible en aquesta mateixa pàgina- que us orientarà en l’emplenament dels camps i us ajudarà a definir-la per millorar-ne el seu impacte.

Quins són els criteris bàsics de publicació d’una crida? 

  • Que la crida de voluntariat estigui en consonància amb el projecte de voluntariat i els objectius i la missió de l’entitat.
  • Que les tasques que han de desenvolupar les persones voluntàries estiguin clares i definides.

Tornar
nike free run 5.0 baratas nike roshe run mujer online comprar nike roshe run baratas nike free run 3.0 v5 nike roshe run baratas china nike roshe run baratas nike free run 3 mujer baratas nike roshe run baratas mujer zapatillas nike free baratas zapatillas nike roshe run baratas zapatillas nike free 5.0 zapatillas nike roshe nike free run outlet comprar nike roshe run nike free run 5.0 baratas nike roshe run baratas españa nike roshe run mujer baratas nike roshe run comprar nike free run 3 5.0 nike free 5.0 baratas comprar nike free 5.0 nike roshe baratas online nike free run 3 mujer baratas nike roshe run baratas online nike roshe run hombre baratas nike free run baratas nike run roshe baratas nike roshe run mujer baratas nike free run 3 mujer baratas nike free 3.0 flyknit