Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Premi Voluntariat

Premi Voluntariat

Premis

El Premi Voluntariat va néixer l'any 1993, i es convoca anualment. Va dirigit a les entitats de voluntariat censades al Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya.

El Premi Voluntariat es regeix per unes bases reguladores i una convocatòria anual en la que es concreten la tipologia de projecte que es vol premiar en cada edició. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària és qui el convoca.

En tant que és una mesura de promoció de les entitats de voluntariat, el Premi Voluntariat es vincula amb el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat

Consta d’un sol premi dotat amb 10.000 € per l’entitat guanyadora.  

► Tornar

Com us hi podeu presentar?

Tal com s’ha dit, cal esperar a la convocatòria anual del Premi, que indica la tipologia de projecte a presentar i estableix el termini de presentació de sol·licituds.

Podeu trobar tota la informació sobre el Premi i la documentació que cal presentar a Voluntariat.org i a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

► Tornar

Resolució del Premi Voluntariat

El jurat del Premi Voluntariat fa públic el seu veredicte en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, al mes de desembre.

La Resolució es pot consultar en aquest espai de voluntariat.org i al tauler electrònic de la Generalitat.

► Tornar
Títol noticies destacadessubscriure's al RSS de noticies
Assignació de places a partir de dilluns 30 d’octubre a La Marató de TV3

Ahir, 26 d'octubre, es va realitzar el sorteig del número a partir del qual es començaran a assignar les places de les persones preinscrites com a voluntàries a La Marató de TV3, segons l'ordre i les preferències escollides per a cada seu territorial. L'assignació de places serà a partir de dilluns 30 d’octubre.

Arriba la cinquena edició de l’espai obert de voluntariat penitenciari

Aquest espai pretén esdevenir un lloc de trobada, de formació i d’intercanvi d’experiències per posar en relleu el valor del voluntariat penitenciari.

Actualització subvencions COSPE 2017 – 2018

La intervenció de l'Estat bloqueja més de 10 milions d'euros destinats a subvencionar projectes d'entitats socials. Es tracta de les ajudes que reben a través de la convocatòria ordinària de subvencions a projectes i entitats de caire social (COSPE).

Apunta’t a la formació en línia!

El “Viver de formació” és un servei de la DGACC que vol fomentar la formació en línia de les persones voluntàries, eliminant les limitacions horàries i geogràfiques.

Conferència: La gestió de la comunicació virtual de les entitats

DIXIT és un espai viu i dinàmic que regularment promou i acull conferències, vinculades a la gestió de coneixement. El proper 26 d’octubre, DIXIT acollirà la conferència “La gestió de la comunicació virtual de les entitats”.

Nou sistema d'inscripció de persones voluntàries a La Marató

Des de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) posem en marxa un nou sistema d’inscripció de persones voluntàries a La Marató de TV3.

24 d’octubre sessió territorial de la DGACC a Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Aquesta sessió vol apropar a les entitats i a la ciutadania del Garraf, els recursos i serveis gratuïts que s’ofereixen des del Govern de Catalunya.

Convocats els premis per a projectes d'aprenentatge servei

Les entitats socials, centres d'educació Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, que estiguin desenvolupant pràctiques d'aprenentatge servei, poden presentar candidatures fins al 30 de setembre.

Tornar