Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Premi Voluntariat

Premi Voluntariat

Premis

El Premi Voluntariat va néixer l'any 1993, i es convoca anualment. Va dirigit a les entitats de voluntariat censades al Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya.

El Premi Voluntariat es regeix per unes bases reguladores i una convocatòria anual en la que es concreten la tipologia de projecte que es vol premiar en cada edició. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària és qui el convoca.

En tant que és una mesura de promoció de les entitats de voluntariat, el Premi Voluntariat es vincula amb el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat

Consta d’un sol premi dotat amb 10.000 € per l’entitat guanyadora.  

► Tornar

Com us hi podeu presentar?

Tal com s’ha dit, cal esperar a la convocatòria anual del Premi, que indica la tipologia de projecte a presentar i estableix el termini de presentació de sol·licituds.

Podeu trobar tota la informació sobre el Premi i la documentació que cal presentar a Voluntariat.org i a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

► Tornar

Resolució del Premi Voluntariat

El jurat del Premi Voluntariat fa públic el seu veredicte en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, al mes de desembre.

La Resolució es pot consultar en aquest espai de voluntariat.org i al tauler electrònic de la Generalitat.

► Tornar
Títol noticies destacadessubscriure's al RSS de noticies
Proposta de resolució provisional de les subvencions per a entitats 2017

Amb data 21 de juliol, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha fet pública la Resolució provisional de la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a entitats de l'àmbit de polítiques socials, per a l'exercici 2017.

Llum verda a l'avantprojecte de llei de foment de l'associacionisme

L'acord culmina el procés participatiu iniciat fa un any i mig pel Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat i la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Prepara’t per a la convocatòria del Premi Voluntariat!

La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) convocarà a principis del mes de setembre la vint-i-quatrena edició del Premi Voluntariat. En aquesta edició el Premi s’emmarca en la millora de l’impacte del voluntariat.

Trobada de Punts de Voluntariat Local a l’Olot

Aquest passat 5 de juliol, s'ha celebrat a Olot la trobada de Punts de Voluntariat Local. L'objectiu ha estat crear xarxa i coneixement en voluntariat des del món local, i explicar el projecte d'innovació en associacionisme i voluntariat SISA.

 

Curs en línia: La participació interna a les entitats

El curs pretén donar eines a les entitats perquè puguin afrontar un pla de millora de la participació a partir d’un enfocament lligat a la solució pràctica de les pròpies mancances.

No saps què fer amb la web de la teva entitat? Vols aparèixer als cercadors?

El servei d'assessorament informàtic té com a finalitat atendre tot tipus de consultes relacionades amb la informàtica i la comunicació 2.0 de la teva entitat.

Vols millorar la transparència de la teva entitat?

La transparència és un valor i una obligació de les entitats sense ànim de lucre que reben finançament públic, per aquesta raó la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) t'ofereix formacions en transparència.

Programa complet de la 18a Escola d'Estiu del Voluntariat (PDF)

Ja es poden consultar les formacions de l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV). Aquestes són les dades de l'EEV 2017: 36 cursos repartits en 3 modalitats, més de 1.440 places per a alumnes i més de 30 professors altament qualificats.


Tornar