Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Premi Voluntariat

Premi Voluntariat

Premis

El Premi Voluntariat va néixer l'any 1993, i es convoca anualment. Va dirigit a les entitats de voluntariat censades al Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya.

El Premi Voluntariat es regeix per unes bases reguladores i una convocatòria anual en la que es concreten la tipologia de projecte que es vol premiar en cada edició. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària és qui el convoca.

En tant que és una mesura de promoció de les entitats de voluntariat, el Premi Voluntariat es vincula amb el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat

Consta d’un sol premi dotat amb 10.000 € per l’entitat guanyadora.  

► Tornar

Com us hi podeu presentar?

Tal com s’ha dit, cal esperar a la convocatòria anual del Premi, que indica la tipologia de projecte a presentar i estableix el termini de presentació de sol·licituds.

Podeu trobar tota la informació sobre el Premi i la documentació que cal presentar a Voluntariat.org i a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

► Tornar

Resolució del Premi Voluntariat

El jurat del Premi Voluntariat fa públic el seu veredicte en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, al mes de desembre.

La Resolució es pot consultar en aquest espai de voluntariat.org i al tauler electrònic de la Generalitat.

► Tornar
Títol noticies destacadessubscriure's al RSS de noticies
Millora la transparència de la teva entitat!

La transparència és un valor i una obligació de les entitats sense ànim de lucre que reben finançament públic, per aquesta raó la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) t’ofereix formacions en transparència.

Aprovada la memòria preliminar per a l'elaboració d'una llei que fomenti l'associacionisme

La llei de foment de l'associacionisme pretén posar en valor i potenciar aquest fenomen, amb la finalitat d’enfortir-lo, fer-lo créixer i incentivar la conscienciació social sobre els seus valors i principis davant la ciutadania.

Apunta't al Curs d’Iniciació al Voluntariat (Tarragona)

Tens més de 16 anys i t'agradaria iniciar-te en l'associacionsime i el voluntariat? Aquest curs et proporcionarà una orientació global i una reflexió integradora sobre el treball de la persona voluntària a les entitats sense ànim de lucre. 

Endinsa't a la formació en línia de forma efectiva

Crea i imparteix els cursos de formació dels voluntaris i voluntàries de forma ràpida i intuïtiva. Amb el Viver de formació podràs transformar la formació presencial de la teva entitat en un format en línia o semipresencial.

Aquest setembre vine a l'Escola d'Estiu del Voluntariat!

Del 13 al 21 de setembre pots participar a les formacions que s'organitzen arreu de Catalunya. Aquí tens el calendari de formacions de setembre de l'Escola d'Estiu del Voluntariat (EEV).

Premi Voluntariat 2017, presenta't!

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca la 24a edició del Premi Voluntariat, que premiarà projectes de millora de l'impacte del voluntariat dins l'entitat o de millora de l'impacte del voluntariat de l'entitat en la societat.

Subvencions en l'àmbit social amb càrrec a l'assignació de l'IRPF

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha publicat les bases que han de regir la convocatòria de subvencions a entitats destinades a la realització de programes d'interès general, amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7% de l’IRPF.

Recomanacions per a l’adaptació de les administracions a la Llei del voluntariat

Aquestes recomanacions pretenen que les administracions públiques de Catalunya respectin i impulsin l'esperit de la Llei del voluntariat i de foment de l'associacionisme en totes les seves actuacions i protegeixen el model català de voluntariat.

Tornar