Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Premis

Premis

Premis

El Premi Voluntariat va néixer l'any 1993, i es convoca anualment. Va dirigit a les entitats de voluntariat censades al Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya.

 El Premi Voluntariat es regeix per unes bases reguladores i una convocatòria anual en la que es concreten la tipologia de projecte que es vol premiar en cada edició. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària és qui el convoca.

 En tant que és una mesura de promoció de les entitats de voluntariat, el Premi Voluntariat es vincula amb el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat

 Consta d’un sol premi dotat amb 10.000 € per l’entitat guanyadora.  

► Tornar

Com us hi podeu presentar?

  Tal com s’ha dit, cal esperar a la convocatòria anual del Premi, que indica la tipologia de projecte a presentar i estableix el termini de presentació de sol·licituds.

 Podeu trobar tota la informació sobre el Premi i la documentació que cal presentar en aquest espai web de voluntariat.org i també a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

► Tornar

Resolució del Premi Voluntariat

  El jurat del Premi Voluntariat fa públic el seu veredicte en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, al mes de desembre.

 La Resolució es pot consultar en aquest espai de voluntariat.org i al tauler electrònic de la Generalitat.

► Tornar
Títol noticies destacadessubscriure's al RSS de noticies
Necessites ajuda amb la comptabilitat de la teva entitat? Tens dubtes econòmics?

El servei d’assessorament econòmic ofereix acompanyament financer a les entitats i posa a la teva disposició un equip expert i amb experiència en la gestió econòmica d’entitats sense ànim de lucre.

Sessions en transparència amb la FOCIR

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) organitza amb la Federació d’Organitzacions Civils Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR), dues sessions per donar a conèixer el projecte TransparEnt, i proporcionar a les entitats de la Federació criteris i eines per a fer una comunicació transparent i de qualitat.

23 de maig sessió territorial de la DGACC a Banyoles (Pla de l’Estany)

Aquesta sessió vol apropar a les entitats i a la ciutadania del Pla de l’Estany, els recursos i serveis gratuïts que s’ofereixen des del Govern de Catalunya.

Sessions en transparència amb la Federació d’Ateneus de Catalunya

La DGACC organitza amb la Federació d’Ateneus de Catalunya, dues sessions per donar a conèixer el projecte TransparEnt, i proporcionar a les entitats de la Federació criteris i eines per a fer una comunicació transparent i de qualitat.

16 de maig sessió territorial de la DGACC a Montblanc (Conca de Barberà)

Aquesta sessió vol apropar a les entitats i a la ciutadania de la Conca de Barberà, els recursos i serveis gratuïts que s'ofereixen des del Govern de Catalunya.

Vols augmentar la base social? Vols repensar la estratègia organitzativa?

La DGACC t'ofereix un seguit de serveis d'acompanyament perquè la teva entitat tingui més impacte social. Aquests serveis són prestats per entitats especialitzades del sector associatiu, són gratuïts, eficients i de qualitat.

S'obre la convocatòria per a assessorament en participació interna a les entitats

La Secretaria de Transparència i Govern Obert ha publicat una convocatòria per a la concessió d'ajuts en espècie, adreçada a entitats sense ànim de lucre, per tal d'oferir-los assessorament en projectes de participació interna.

El "Viver de formació" és un servei de formació en línia per la teva entitat

El “Viver de formació” és un espai virtual que vol fomentar la formació en línia de les persones voluntàries de la teva entitat, eliminat les limitacions horàries i geogràfiques.

Tornar