Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Vols fer voluntariat?

Vols fer voluntariat?

Cerca de crides per comarques Cercar
Logo estrella Entitat que forma part del Cens d'Entitats de Voluntariat.

Crida Entitatnum. Vol.MunicipiDescripció
COMERÇ JUST I CONSUM RESPONSABLE Logo estrella Càritas Diocesana de Lleida5LleidaEquip de nova creació, organitzar i participar en les activitats programades, col·laborar amb cooperació internacional de Càritas Diocesana de Lleida
Suport a Recepció Logo estrella Càritas Diocesana de Lleida5LleidaAtenció al públic, gestió telèfonica i agenda
Reforç Espai Familiar Logo estrella Club Infantil Juvenil Sanfeliu- Sant Ildefons 1Hospitalet de Llobregat, l’Necessitem una persona que ens doni suport en les activitats de l'Espai Familiar amb infants (de 0 a 3 anys) i famílies
Professor/a reforç de català per a joves 12-16 anys nouvinguts Logo estrella Associació Sociocultural La Formiga4BarcelonaLa tasca dels voluntaris/es serà preparar i impartir les classes. L’activitat es realitzarà amb 2 persones voluntàries com a mínim i grups de màxim 15 alumnes.
animacio musical /cant Logo estrella CENTRE CATALA DE SOLIDARITAT1BadalonaFORMACIO DE GRUP CORAL
Es urgent incorporar voluntaris al Telèfon de d'Esperança de Barcelona Logo estrella Telèfon de l'Esperança de Barcelona30BarcelonaLa missió del voluntari, és la de, mitjançant l'escolta activa i empàtica i després d'un bon acolliment del voluntari a l'usuari, aconseguir que ells mateixos, els usuaris, trobin solucions als problemes que motiven que ens cridin.
Dinamitzador d'una petita biblioteca Logo estrella Arep2BarcelonaCrear activitats atraients per que les persones amb problemes de salut mental, s'apropin a la biblioteca
Taller de amigurumi o crochet Logo estrella Arep2BarcelonaDinamitzar un taller a 4 persones amb un problema de salut mental
Acompanyaments puntuals o fixes Logo estrella Arep2BarcelonaEls acompanyaments son a persones amb problemas de salut mental
Voluntaris i voluntàries per donar suport a persones grans Logo estrella Xarxantoni -Xarxa Comunitària de Sant Antoni10BarcelonaEl projecte Bons Veïns de la nostra entitat necessita voluntaris/es que vulguin ajudar a les persones grans del barri i rodalies, ja sigui per fer companyia o passejar, com acompanyar a fer gestions puntuals
Acompanyament educatiu Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA4Torroella de MontgríL'objectiu d'aquest projecte és oferir acompanyament a nivell personal, emocional i habilitats socials. així com acompanyament en les dificultats acadèmiques i d'hàbits d'estudi que puguin presentar infants i joves amb famílies en situació de vulnerabilitat.
DINA EN COMPANYIA - GENT GRAN Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA15BarcelonaCerquem voluntaris i voluntàries per dinamitzar el projecte Dina en Companyia per a persones grans que viuen soles a casa i que volen dinar acompanyats en un espai de trobada on s'ofereixen uns menús diaris complets, equilibrats, saludables i de qualitat a un preu social molt assequible.
Esplai diari Logo estrella Esplai la Fàbrica8TerrassaCol·laboració i participació en les diferents activitats que s'organitzen a l'esplai. Treballem amb infants de 4 a 12 anys.
Reforç escolar Logo estrella Esplai la Fàbrica6TerrassaRecolzament individualitzat a joves en les seves tasques d'institut.
Socialització amb persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA5SabadellDinamitzar activitats de socialització amb persones grans amb malaltia neurodegenerativa en fase lleu o moderada. Dins de l'espai s'organitzaran activitats artístiques, tallers de manualitats, col·loquis, cafès tertúlia, cine fòrum, etc...
ACOMPANYAMENT EDUCATIU PRIMÀRIA I ESO - SABADELL Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA12SabadellEl voluntariat consisteix a acompanyar als infants i adolescents en les seves tasques acadèmiques: fer deures, potenciar la lectura i fer activitats relacionades amb l'adquisició d'hàbits i estratègies d'estudi i promoure l'autonomia dels infants en el seu propi procés d'aprenentatge.
Socialització amb persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA3BarcelonaDinamitzar activitats de socialització (Tallers d’actualitat, Tallers de manualitats, art, mandales, Cinefòrum, Tallers de música, Cafè tertúlia,...) amb persones grans amb graus lleus i moderats de malalties neurològiques pròpies del procés d’envelliment.
Acompanyament educatiu ESO Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GironaRecolzament i assessorament en la realització dels deures, en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i autonomia en els/les adolescents. També es realitzen diverses activitats programades adreçades a treballar les habilitats personals, educació emocional i competències transversals dels/de les adolescents.
Acompanyament educatiu primària Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GironaAcompanyar als infants en les seves tasques acadèmiques: fer deures, potenciar la lectura i fer activitats relacionades amb l'adquisició d'hàbits i estratègies d'estudi i promoure l'autonomia dels infants en el seu propi procés d'aprenentatge. També es realitzen activitats programades per treballar les habilitats personals, l'educació emocional, els valors les competències transversals d'una manera lúdica i creativa.
PERSONAS AMB EXPERIENCIA EMPRESARIAL Logo estrella VOLUNTARIS AMB ASSESSORIA EMPRESARIAL6BarcelonaBUSQUEDA DE SOCIS-AS VOLUNTARIS PER DONAR ASSESSORAMENT-MENTORING-FORMACIO , A EMPRENDEDORS i PIMES SENSE ANIM DE LUCRE
ACOMPANYAMENT EDUCATIU PRIMÀRIA I ESO - REUS Logo estrella Fundació Catalunya-La Pedrera20ReusEl voluntariat consisteix a acompanyar als infants en les seves tasques acadèmiques: fer deures, potenciar la lectura i fer activitats relacionades amb l'adquisició d'hàbits i estratègies d'estudi i promoure l'autonomia dels infants en el seu propi procés d'aprenentatge.
Monitors de lleure Logo estrella ASSOCIACIO DE LLEURE IMAGINARIUM6Prat de Llobregat, elCerquem persones que vulguin formar part de l'equip de monitors fent activitats per a infants i joves d'entre 5 i 15 anys,
Acompanyament i Suport a Persones Malaltes Logo estrella Associació TarracoSalut50TarragonaDia a dia oferim la nostra companyia i la nostra presència a pacients i familiars, perquè la seva estància a l'hospital o al domicili sigui més agradable i més humana.
Acompanyament a persones amb càncer i familiars i amics AECC - Catalunya contra el Càncer Girona20GironaAcompanyar a les persones que passen per una malaltia oncòlogica i al seu voltant, des de diverses vessants: acompanyament emocional, distracció, permetre descans familiar, campanyes de prevenció i altres tasques pròpies del voluntariat en la nostra entitat.
monitor/a del projecte de dissabte Logo estrella Centre d'Esplai Druida4BarcelonaAtenció a la infància i adolescència. El Centre d'Esplai Druida busca voluntaris i voluntàries pel seu projecte d'esplai de dissabtes.
Prevenció i obtenció de recursos Logo estrella AECC - Junta Provincial de Barcelona50BarcelonaActivitats de sensibilització i prevenció a la ciutat de Barcelona per les campanyes de càncer de mama, de pell, colon i de tabaquisme dirigides a escolars, universitaris i població en general. Accions de captació de fons com la col·lecta i en esdeveniments.
SOCIALITZACIÓ AMB PERSONES GRANS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GranollersDinamitzar activitats de socialització amb persones grans amb malaltia neurodegenerativa en fase lleu o moderada. Dins de l'espai s'organitzaran activitats artístiques, tallers de manualitats, col·loquis, cafès tertúlia, cine fòrum, etc...
DINAMITZACIÓ MUSICAL AMB PERSONES GRANS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GranollersEstem buscant persones voluntàries que vulguin dinamitzar tallers de música amb persones grans amb malaltia neurodegenerativa en fase lleu o moderada.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU ESTUDIANTS ESO Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6CastelldefelsAcompanyar estudiants d’ESO oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i en la realització de tallers creatius (CreaLabs). Els CreaLabs són dinàmiques de grup dissenyades a partir de les necessitats formatives detectades per l’equip educatiu en cada grup de nois i noies o proposades per ells mateixos.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU INFANTS PRIMÀRIA (DIMARTS I DIJOUS TARDA Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA3ManresaDinamitzar les activitats del programa d’acompanyament educatiu per a infants de 6 a 12 anys: acompanyament d’un grup d'infants en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i de gestió del temps.
DINA EN COMPANYIA GENT GRAN Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4GranollersDinamitzar el projecte Dina en Companyia per a persones grans que viuen soles a casa i que volen dinar acompanyats en un espai de trobada on s'ofereixen uns menús diaris complets, equilibrats, saludables i de qualitat.
Socialització persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4Vilanova i la GeltrúDinamitzar activitats de socialització amb persones grans amb inicia de malalties neurodegeneratives: taller de premsa, jocs de taula, taller de música, taller creatiu, en funció de les habilitats i interessos dels voluntaris. Els objectius dels tallers són treballar la memòria i la psicomotricitat fina a través de tallers diversos: comentar les notícies del dia i genera debat i conversa entre les persones grans que hi participen, recordar els jocs de taula de sempre i aprendre’n de nous i treballar la reminiscència i els records a través de la música.
Socialització persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4Santa Coloma de GramenetDinamitzar activitats de socialització (manualitats, tallers d'actualitat, musicoterapia, arteràpia, ...) amb persones grans amb graus lleus i moderats de malalties neurològiques pròpies del procés d’envelliment
Acompanyament educatiu infants primària Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4SabadellAcompanyar estudiants de primària durant alguna tarda a la setmana, oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi.
Dinamització sobretaula dina en companyia Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA5Santa Coloma de GramenetEl voluntari o la voluntària que col·labori en l’Espai de Socialització del projecte DINA EN COMPANYIA, s’encarregarà de dinamitzar la sobretaula dels àpats diaris: espai de conversa, jocs de taula, manualitats senzilles i d’altres activitats que fomentin relacions interpersonals evitant situacions d'aïllament, millorar l’estat d’ànim i l’autoestima de la gent.
Acompanyament a la gent gran Logo estrella Coordinadora d'entitats de Poble-sec10BarcelonaAcompanyament a la Gent Gran és un projecte social de la Coordinadora d'Entitats de Poble-sec, adreçat a persones grans amb problemes de mobilitat que es troben en situació de solitud i aïllament. La nostra finalitat és afavorir la seva qualitat de vida oferint-los suport afectiu, companyia, distracció i un espai on se sentin útils amb dinàmiques que afavoreixen l’autonomia personal i la creació de vincles socials. Aquest projecte està orientat a dinamitzar la dimensió afectiva i relacional de la Gent Gran amb la vida quotidiana del seu barri.
Centre Obert Moisès Logo estrella El Far, Servei Social Protestant4Santa Coloma de GramenetSi ets un somiador, vols canviar el món i t'agraden els infants i adolescents, no t'ho pensis més... Col.labora amb nosaltres al Centre Obert Moisès. El servei s'ofereix de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00. Les activitats principals on necessitem suport són: reforç escolar, tallers, activitats lúdiques, etc...El col.lectiu destinatari són infants i joves de 4 a 16 anys.
Voluntaris/èries per Arrels Sant Ignasi Logo estrella Arrels Sant Ignasi20LleidaBusquem voluntaris/àries que ens puguin donar suport en les diferents tasques que es poden trobar a l'entitat: Exemple: Acollida i atenció a sala d'estar, suport al servei de dutxes, bugaderia, consigna, perruqueria. Suport de magatzem, conductor de furgoneta i acompanyant, triatge d'aliments, recepcionista (matí i tarda).Realització d'acompanyaments en tràmits burocràtics, visites mèdiques, compres, entre d'altres..
Suport a persones amb Discapacitat intel·lectual Logo estrella Fundació Ramon Noguera5GironaLes tasques a realitzar són bàsicament donar suport en els acompanyaments i realització de les activitats que realitzen els usuaris adults amb discapacitat intel·lectual en els diferents centres
Telèfon de l'Esperança de Barcelona Logo estrella FUNDACIÓ AJUDA I ESPERANÇA30BarcelonaCrequem voluntaris d'entre 27 i 68 anys, amb bona comprensió del català i del castellà que estiguin vivint un moment emocionalment estable.
Tornar