Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Vols fer voluntariat?

Vols fer voluntariat?

Cerca de crides per comarques Cercar
Logo estrella Entitat que forma part del Cens d'Entitats de Voluntariat.

Crida Entitatnum. Vol.MunicipiDescripció
Treball en equip amb els nois residents en el programa de CECAS Logo estrella CENTRE CATALA DE SOLIDARITAT4BarcelonaCol·laborar en les activitats de cuina per preparar el dinar dels nois residents a CECAS
Amistat amb una persona amb discapacitat Logo estrella Best Buddies Espanya50BarcelonaFormar una amistat amb una persona amb discapacitat intelectual per tal de treballar per la inclusió social. Aquesta amistat atorga a les persones amb discapacitat habilitats socials que no podrien obtenir d'una altra manera.
CECAS activitat en equip / sensibilitazacio Logo estrella CENTRE CATALA DE SOLIDARITAT (CECAS)4BarcelonaDirigir i organitzar tallers de música, cant o manualitats amb un colectiu de 10 /12 persones
Dinamització de les Seus de la entitat Logo estrella La LLiga Reumatologica Catalana3GironaVolem formar un equip amb persones voluntàries per les diverses Seus de la nostra entitat. Necessitem persones de diversos perfils ( persones afectades per una malaltia reumàtica per donar atenció i informació als nostres futurs socis) i persones relacionades amb el món social que tinguin formació en teràpia ocupacional, psicologia, educació social, etc..
Dinamització de les Seus de la entitat Logo estrella La LLiga Reumatologica Catalana3Vilafranca del PenedèsVolem formar un equip amb persones voluntàries per les diverses Seus de la nostra entitat. Necessitem persones de diversos perfils ( persones afectades per una malaltia reumàtica per donar atenció i informació als nostres futurs socis) i persones relacionades amb el món social que tinguin formació en teràpia ocupacional, psicologia, educació social, etc..
Dinamització de les Seus de la entitat Logo estrella La LLiga Reumatologica Catalana3Prat de Llobregat, elVolem formar un equip amb persones voluntàries per les diverses Seus de la nostra entitat. Necessitem persones de diversos perfils ( persones afectades per una malaltia reumàtica per donar atenció i informació als nostres futurs socis) i persones relacionades amb el món social que tinguin formació en teràpia ocupacional, psicologia, educació social, etc..
Dinamització de les Seus de la entitat Logo estrella La LLiga Reumatologica Catalana3TarragonaVolem formar un equip amb persones voluntàries per les diverses seus de la nostra entitat. Necessitem persones de diversos perfils ( persones afectades per una malaltia reumàtica per donar atenció i informació als nostres futurs socis) i persones relacionades amb el món social que tinguin formació en teràpia ocupacional, psicologia, educació social, etc..
Acompanyament a persones amb càncer i familiars i amics AECC - Catalunya contra el Càncer Girona20GironaAcompanyar a les persones que passen per una malaltia oncòlogica i al seu voltant, des de diverses vessants: acompanyament emocional, distracció, permetre descans familiar, campanyes de prevenció i altres tasques pròpies del voluntariat en la nostra entitat.
DINA EN COMPANYIA AMB GENT GRAN - MONTBAU Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA10BarcelonaA BARCELONA MONTBAU. Cerquem voluntaris i voluntàries per dinamitzar el projecte Dina en Companyia per a persones grans que viuen soles a casa i que volen dinar acompanyats en un espai de trobada on s'ofereixen uns menús diaris complets, equilibrats, saludables i de qualitat. El projecte es fa de dilluns a divendres de 12h a 15h. El/la voluntari/ària pot col·laborar a partir d'un dia a la setmana. El projecte té lloc a l'Espai Social de Montbau.
DINA EN COMPANYIA AMB GENT GRAN - RAVAL Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA9Barcelona (Raval)Cerquem voluntaris i voluntàries per dinamitzar el projecte Dina en Companyia per a persones grans que viuen soles a casa i que volen dinar acompanyats en un espai de trobada on s'ofereixen uns menús diaris complets, equilibrats, saludables i de qualitat.
Vols passar un estiu solidari ? Mulla’t amb la Llar Pla d’en Boet! Logo estrella Llar Pla d'en Boet 5MataróLa Llar Pla d'en Boet, residència per a persones amb gran discapacitat física anem a la platja de Mataró durant els mesos d’estiu. Per fer aquesta activitat cerquem voluntaris per donar suport al bany adaptat de persones amb mobilitat reduïda.
REFORÇ ESCOLAR Logo estrella Associació Penedès serveis socioculturals i d elleure4Vendrell, elReforç escolar a infants i adolescents durant l'estiu.
Voluntari/a per acompanyament d'una persona amb trastorn mental Logo estrella ATRA-ATART UTE SALUT MENTAL GRÀCIA1BarcelonaNecessitem un voluntari/a per acompanyar a una persona amb trastorn mental que és un usuari del nostre Servei Prelaboral a poder anar de casa seva al recurs i viceversa.
monitor/a del projecte de dissabte Logo estrella Centre d'Esplai Druida4BarcelonaAtenció a la infància i adolescència. El Centre d'Esplai Druida busca voluntaris i voluntàries pel seu projecte d'esplai de dissabtes.
Prevenció i obtenció de recursos Logo estrella AECC - Junta Provincial de Barcelona50BarcelonaActivitats de sensibilització i prevenció a la ciutat de Barcelona per les campanyes de càncer de mama, de pell, colon i de tabaquisme dirigides a escolars, universitaris i població en general. Accions de captació de fons com la col·lecta i en esdeveniments.
SOCIALITZACIÓ AMB PERSONES GRANS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GranollersDinamitzar activitats de socialització amb persones grans amb malaltia neurodegenerativa en fase lleu o moderada. Dins de l'espai s'organitzaran activitats artístiques, tallers de manualitats, col·loquis, cafès tertúlia, cine fòrum, etc...
DINAMITZACIÓ MUSICAL AMB PERSONES GRANS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GranollersEstem buscant persones voluntàries que vulguin dinamitzar tallers de música amb persones grans amb malaltia neurodegenerativa en fase lleu o moderada.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU ESTUDIANTS ESO Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6CastelldefelsAcompanyar estudiants d’ESO oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i en la realització de tallers creatius (CreaLabs). Els CreaLabs són dinàmiques de grup dissenyades a partir de les necessitats formatives detectades per l’equip educatiu en cada grup de nois i noies o proposades per ells mateixos.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU INFANTS PRIMÀRIA (DIMARTS I DIJOUS TARDA Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA3ManresaDinamitzar les activitats del programa d’acompanyament educatiu per a infants de 6 a 12 anys: acompanyament d’un grup d'infants en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i de gestió del temps.
DINA EN COMPANYIA GENT GRAN Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4GranollersDinamitzar el projecte Dina en Companyia per a persones grans que viuen soles a casa i que volen dinar acompanyats en un espai de trobada on s'ofereixen uns menús diaris complets, equilibrats, saludables i de qualitat.
Socialització persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4Vilanova i la GeltrúDinamitzar activitats de socialització amb persones grans amb inicia de malalties neurodegeneratives: taller de premsa, jocs de taula, taller de música, taller creatiu, en funció de les habilitats i interessos dels voluntaris. Els objectius dels tallers són treballar la memòria i la psicomotricitat fina a través de tallers diversos: comentar les notícies del dia i genera debat i conversa entre les persones grans que hi participen, recordar els jocs de taula de sempre i aprendre’n de nous i treballar la reminiscència i els records a través de la música.
Socialització persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4Santa Coloma de GramenetDinamitzar activitats de socialització (manualitats, tallers d'actualitat, musicoterapia, arteràpia, ...) amb persones grans amb graus lleus i moderats de malalties neurològiques pròpies del procés d’envelliment
Acompanyament educatiu infants primària Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4SabadellAcompanyar estudiants de primària durant alguna tarda a la setmana, oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi.
Dinamització sobretaula dina en companyia Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA5Santa Coloma de GramenetEl voluntari o la voluntària que col·labori en l’Espai de Socialització del projecte DINA EN COMPANYIA, s’encarregarà de dinamitzar la sobretaula dels àpats diaris: espai de conversa, jocs de taula, manualitats senzilles i d’altres activitats que fomentin relacions interpersonals evitant situacions d'aïllament, millorar l’estat d’ànim i l’autoestima de la gent.
Acompanyament a la gent gran Logo estrella Coordinadora d'entitats de Poble-sec10BarcelonaAcompanyament a la Gent Gran és un projecte social de la Coordinadora d'Entitats de Poble-sec, adreçat a persones grans amb problemes de mobilitat que es troben en situació de solitud i aïllament. La nostra finalitat és afavorir la seva qualitat de vida oferint-los suport afectiu, companyia, distracció i un espai on se sentin útils amb dinàmiques que afavoreixen l’autonomia personal i la creació de vincles socials. Aquest projecte està orientat a dinamitzar la dimensió afectiva i relacional de la Gent Gran amb la vida quotidiana del seu barri.
Centre Obert Moisès Logo estrella El Far, Servei Social Protestant4Santa Coloma de GramenetSi ets un somiador, vols canviar el món i t'agraden els infants i adolescents, no t'ho pensis més... Col.labora amb nosaltres al Centre Obert Moisès. El servei s'ofereix de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00. Les activitats principals on necessitem suport són: reforç escolar, tallers, activitats lúdiques, etc...El col.lectiu destinatari són infants i joves de 4 a 16 anys.
Voluntaris/èries per Arrels Sant Ignasi Logo estrella Arrels Sant Ignasi20LleidaBusquem voluntaris/àries que ens puguin donar suport en les diferents tasques que es poden trobar a l'entitat: Exemple: Acollida i atenció a sala d'estar, suport al servei de dutxes, bugaderia, consigna, perruqueria. Suport de magatzem, conductor de furgoneta i acompanyant, triatge d'aliments, recepcionista (matí i tarda).Realització d'acompanyaments en tràmits burocràtics, visites mèdiques, compres, entre d'altres..
Voluntariat forestal Logo estrella Projecte Boscos de Muntanya / Bergwaldprojekt Catalunya108Esterri de CardósPROJECTE A GINESTARRE (ESTERRI DE CARDÓS)//Estada de voluntariat per a adults. Viu i treballa al bosc durant una setmana! Aquest projecte se centra en el manteniment d'espais oberts (pastures) i dels paisatges mosaic de muntanya. Participaràs en tasques de millora i manteniment de prats, pastures i camins ramaders tradicionals i en tasques de gestió forestal sostenible en boscos de pi negre dels Pirineus per a millorar-ne l'estructura i millorar la qualitat de l'hàbitat per al gall fer pirinenc i l'ós bru. Aprendràs a utilitzar eines manuals per a fer aquestes tasques, viuràs una experiència única en contacte directe amb la natura i la gent del territori i contribuiràs a la conservació dels espais naturals en l'àmbit del Parc Natural de l'Alt Pirineu. // FORMA D’INSCRIPCIÓ: Per a més informació sobre l'activitat i inscripcions, visita http://www.projecteboscos.cat o contacta’ns via e-mail a info@projecteboscos.cat o per telèfon al 973 622 247.
DINAMITZADOR D'UNA PETITA OBRA DE TEATRE Logo estrella AREP5PalafrugellArep es una entitat que es dedica a l’atenció de les persones amb malaltia mental, té la seva seu a Barcelona, però concretament aquesta acció es realitzaria en una residencia que hi ha a Palafrugell (Girona). Consisteix en realitzar un taller per realitzar una petita obra de teatre per a un grup de persones, majors de 18 anys, que pateixen una malaltia mental. L’acció es realitzaria entre setmana, i el dia i les hores dependrà de la disponibilitat de la pròpia persona voluntària. L’objectiu principal es que es diverteixin i que puguin representar l'obra en festes majors, guarderies, escoles, etc..
Suport a persones amb Discapacitat intel·lectual Logo estrella Fundació Ramon Noguera5GironaLes tasques a realitzar són bàsicament donar suport en els acompanyaments i realització de les activitats que realitzen els usuaris adults amb discapacitat intel·lectual en els diferents centres
Voluntaris pel Centre d'Esplai Pingusplai Logo estrella ASSOCIACIO DE LLEURE IMAGINARIUM6Prat de Llobregat, elL'Associació de Lleure Imaginarium és una entitat de lleure, sense ànim de lucre del Prat de Llobregat. un dels projectes que volem engegar és el Centre d'Esplai PinguSplai, activitats de lleure per a infants de 6 a 15 anys.
Voluntaris i voluntàries pr donar suport a persones grans del barri Logo estrella Xarxantoni - Xarxa Comunitària de Sant Antoni10BarcelonaEl projecte Bons Veïns de la nostra entitat necessita voluntaris/es que vulguin ajudar a les persones grans del barri, tan sigui fent-los companyia com acompanyar-los a fer gestions.
Telèfon de l'Esperança de Barcelona Logo estrella FUNDACIÓ AJUDA I ESPERANÇA30BarcelonaCrequem voluntaris d'entre 27 i 68 anys, amb bona comprensió del català i del castellà que estiguin vivint un moment emocionalment estable.
Tornar