Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Vols fer voluntariat?

Vols fer voluntariat?

Cerca de crides per comarques Cercar
Logo estrella Entitat que forma part del Cens d'Entitats de Voluntariat.

Crida Entitatnum. Vol.MunicipiDescripció
Premsa i comunicació Logo estrella Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec)10BarcelonaAquesta Federació necessita una persona experta en comunicació i premsa que col·labori en la preparació i posterior distribució en els mitjans de comunicació de reportatges, documents, notes de premsa, manifestos, articles, controvèrsia, etc, ja sigui a través de llistes de correu electrònic, les pàgines web de Fatec (fatec.cat, socsenior.cat i gentgran.org), Twitter (@CATGentGran i @Fatec), Facebook, etc. És necessari fer arribar a la ciutadania, i en particular a les persones d'edat, el que pensa, estudia, opina, proposa, critica i realitza Fatec sobre tots els temes, àmbits, actuacions de la societat, disposicions governamentals, opinadors i pensadors, i ajudar al canvi d'estereotips negatius sobre la longevitat.
Tallers de Prevenció de Riscos Logo estrella Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec)10BadalonaJuntament amb el Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Guàrdia Urbana i Bombers de Barcelona, Fatec desenvolupa el "Taller de Prevenció de Riscos de la Gent Gran" als Casals de Catalunya per tal d'ajudar a conèixer mesures i precaucions de defensa de la persona i de la llar, així com del bosc i medi ambient per tal de millora la qualitat de vida de la persona i la cura de l'entorn. Es necessita persona per organitzar i coordinar els Tallers amb totes les parts que intervenen (Tutors de Fatec, Mossos, Bombers i Guàrdies, Casals i Entitats, etc), tancar agendes, preparar els actes i acompanyar als ponents.
Mentoria Logo estrella Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec)10BarcelonaPROJECTE MENTORIES: persones voluntàries per acompanyar joves en atur oferint-los suport emocional i en les accions quotidianes per tal que millorin el seu capital competencial, social i emocional i s'incorporin a la vida laboral. Perfil: Experiència en Recursos Humans.
Bo social factura electricitat Logo estrella Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec)10BarcelonaPROJECTE BO SOCIAL: 5 Voluntaris/ries. Necessitem voluntaris per crear un equip que pugui atendre totes les consultes i peticions de tramitació del bo social que ens arriben. Aquest hivern moltes persones grans tenen dificultats serioses per escalfar casa seva i mantenir-hi un mínim confort. A més a més, la reforma del bo social elèctric els hi està posant encara més difícil. Vols ajudar-les? També necessitem persones interessades en fer xerrades sobre eficiència energètica a casals i habitatges socials, orientades a donar estratègies d’estalvi en la despesa energètica. Perfil: Persones amb sensibilitat social i domini de les eines d'ofimàtica a nivell d'usuari.
Impartir tallers d'alfabetització digital Logo estrella Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec)15BarcelonaPROJECTE VODAFONE. Persones voluntàries per impartir tallers d'alfabetització digital, preferentment d'ús de smartphones i tauletes, en casals de gent gran de tot el territori de Catalunya. Perfil: Hauran de tenir un bon coneixement de les funcions dels telèfons mòbils i facilitat de comunicació amb persones grans. No importa l'edat que tinguin, només cal motivació per treballar amb gent gran. Àmbit: tota Catalunya.
Imatge i Comunicació Logo estrella Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec)10BarcelonaUna persona amb coneixements de xarxes socials per dinamitzar Facebook i/o Twitter de les diferents pàgines web de les que disposem. Una o més persones que cerquin les ofertes per a gent gran que existeixen en el mercat cercant contactes i informació per Internet, telefonar i enviar correus electrònics a les empreses i demanant i actualitzant periòdicament una ofertes per a majors de 55 anys.
La Residència on a mi m'agradaria anar a viure Logo estrella Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec)10BarcelonaFatec, des de fa anys, té en marxa el projecte denominat "La Residència on a mi m'agradaria anar a viure". Necessitem persones que puguin fer visites en aquest centres per observar les característiques, estructures i funcionalment que ofereixen. El temps de dedicació de 1 o 2 dies a la setmana. Han de dialogar amb les direccions dels centres. Saber fer escrits per ordinador. No cal preparació especifica, però resulten molt útils aquelles persones que han tingut relació amb residencies, han ates a familiars dependents, assistents socials, cuidadors professionals, infermeres, etc.). El programa és per tot el territori català.
Relacions intergeneracionals amb les escoles Logo estrella Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec)10BarcelonaNecessitem persones disposades a visitar escoles amb l'objectiu d'establir relacions mútues entre l'alumnat de diferents edats i els propis avis, persones grans amb expertesa humana o professionals d'oficis antics, relators t'historia del barri, ciutat i de la pròpia vida, per aprendre a viure junts i conèixer-se amigablement ambdues generacions. Es la continuïtat d'un projecte que la Fatec està portant a terme amb el nom "Avi/àvia aporta'ns els teu saber a l'escola". Aquesta activitat s'està desenvolupant tant a Barcelona com a qualsevol lloc del territori català.
Reanimació cardiopulmonar bàsic Logo estrella Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec)10BarcelonaRealitzar tallers per a persones interessades en el que es practiquen, ajudats de l'aparellatge mèdic i pràctic necessari, per formar a les persones en cas de trobar-se amb altres persones necessitades d'una recuperació en un moment d'accident cardiopulmonar, trauma, etc. Convé que les persones voluntàries acceptin una Formació Bàsica de Ressuscitació. Els equips estan dirigits i coordinats per els metges de Fatec i els tallers es poden realitzar a instituts i col·legis, universitats, casals de gent gran, empreses, etc, de tot el territori català.
Voluntaris/èries per Arrels Sant Ignasi Logo estrella Fundació Social sant Ignasi de Loiola50LleidaNecessitem voluntaris per participar en les activitats quotidianes de l'entitat: conductors i acompanyants de furgoneta, repartició d'aliments, persones per estar a la sala d'estar, bugaderia, rober, dutxes al Centre Obert. Persones que vulguin fer acompanyaments a usuaris ( metge, gestions burocràtiques...) i en el seu dia a dia, voluntaris que imparteixin tallers d'inserció, ocupació, formació i de teràpia...
Voluntariat Llengües per Adults Logo estrella Fundació Privada Integramenet5Santa Coloma de GramenetLa tasca principal de la persona voluntària és impartir classes de català, castellà i/o anglès a persones adultes a nivells bàsics. Per fer-ho, disposa de recursos i elements bàsics, però també amb el suport i acompanyament de l’equip tècnic i altres persones voluntàries que fan la mateixa tasca.
Activació gent gran Logo estrella Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya8TerrassaEl voluntariat consisteix en dinamitzar les activitats dels Tallers d'activació de la gent gran, per al manteniment i potenciació de les capacitats cognitives i les relacions humanes.
Voluntariat en Mentoria Social Logo estrella Fundesplai15BarcelonaCerquem mentors i mentores voluntàries pel nostre Programa de Mentoria Social. L'objectiu és atendre i donar suport als i les diferents joves d’entre 18 i 29 anys. Pots compartir la teva experiència per acompanyar i ajudar aquests joves que necessiten suport per desenvolupar les seves competències i habilitats individuals tan a nivell personal com professional.
Petits arranjaments a les llars de la gent gran Logo estrella Fundació privada Avismon-Catalunya 10BarcelonaFer petites tasques d'arranjament en els domicilis de les persones grans sense recursos.
Acompanya a visites mèdiques a persones grans Logo estrella Fundació privada Avismón-Catalunya25BarcelonaRealitzar acompanyaments puntuals per a visites mediques per a les persones grans que ho requereixin.
Viu grans històries amb les persones grans Logo estrella Fundació Privada Avismón-Catalunya30BarcelonaVisitar i donar suport a les persones grans que viuen soles.
Es urgent incorporar voluntaris al Telèfon de d'Esperança de Barcelona Logo estrella Telèfon de l'Esperança de Barcelona30BarcelonaLa missió del voluntari, és la de, mitjançant l'escolta activa i empàtica i després d'un bon acolliment del voluntari a l'usuari, aconseguir que ells mateixos, els usuaris, trobin solucions als problemes que motiven que ens cridin.
Acompanyament educatiu Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA4Torroella de MontgríL'objectiu d'aquest projecte és oferir acompanyament a nivell personal, emocional i habilitats socials. així com acompanyament en les dificultats acadèmiques i d'hàbits d'estudi que puguin presentar infants i joves amb famílies en situació de vulnerabilitat.
Socialització amb persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA5SabadellDinamitzar activitats de socialització amb persones grans amb malaltia neurodegenerativa en fase lleu o moderada. Dins de l'espai s'organitzaran activitats artístiques, tallers de manualitats, col·loquis, cafès tertúlia, cine fòrum, etc...
ACOMPANYAMENT EDUCATIU PRIMÀRIA I ESO - SABADELL Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA12SabadellEl voluntariat consisteix a acompanyar als infants i adolescents en les seves tasques acadèmiques: fer deures, potenciar la lectura i fer activitats relacionades amb l'adquisició d'hàbits i estratègies d'estudi i promoure l'autonomia dels infants en el seu propi procés d'aprenentatge.
Acompanyament educatiu ESO Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GironaRecolzament i assessorament en la realització dels deures, en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i autonomia en els/les adolescents. També es realitzen diverses activitats programades adreçades a treballar les habilitats personals, educació emocional i competències transversals dels/de les adolescents.
Acompanyament educatiu primària Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GironaAcompanyar als infants en les seves tasques acadèmiques: fer deures, potenciar la lectura i fer activitats relacionades amb l'adquisició d'hàbits i estratègies d'estudi i promoure l'autonomia dels infants en el seu propi procés d'aprenentatge. També es realitzen activitats programades per treballar les habilitats personals, l'educació emocional, els valors les competències transversals d'una manera lúdica i creativa.
PERSONAS AMB EXPERIENCIA EMPRESARIAL Logo estrella VOLUNTARIS AMB ASSESSORIA EMPRESARIAL6BarcelonaBUSQUEDA DE SOCIS-AS VOLUNTARIS PER DONAR ASSESSORAMENT-MENTORING-FORMACIO , A EMPRENDEDORS i PIMES SENSE ANIM DE LUCRE
ACOMPANYAMENT EDUCATIU PRIMÀRIA I ESO - REUS Logo estrella Fundació Catalunya-La Pedrera20ReusEl voluntariat consisteix a acompanyar als infants en les seves tasques acadèmiques: fer deures, potenciar la lectura i fer activitats relacionades amb l'adquisició d'hàbits i estratègies d'estudi i promoure l'autonomia dels infants en el seu propi procés d'aprenentatge.
Monitors de lleure Logo estrella ASSOCIACIO DE LLEURE IMAGINARIUM6Prat de Llobregat, elCerquem persones que vulguin formar part de l'equip de monitors fent activitats per a infants i joves d'entre 5 i 15 anys,
Acompanyament i Suport a Persones Malaltes Logo estrella Associació TarracoSalut50TarragonaDia a dia oferim la nostra companyia i la nostra presència a pacients i familiars, perquè la seva estància a l'hospital o al domicili sigui més agradable i més humana.
Acompanyament a persones amb càncer i familiars i amics AECC - Catalunya contra el Càncer Girona20GironaAcompanyar a les persones que passen per una malaltia oncòlogica i al seu voltant, des de diverses vessants: acompanyament emocional, distracció, permetre descans familiar, campanyes de prevenció i altres tasques pròpies del voluntariat en la nostra entitat.
monitor/a del projecte de dissabte Logo estrella Centre d'Esplai Druida4BarcelonaAtenció a la infància i adolescència. El Centre d'Esplai Druida busca voluntaris i voluntàries pel seu projecte d'esplai de dissabtes.
Acompanyament a la gent gran Logo estrella Coordinadora d'entitats de Poble-sec10BarcelonaAcompanyament a la Gent Gran és un projecte social de la Coordinadora d'Entitats de Poble-sec, adreçat a persones grans amb problemes de mobilitat que es troben en situació de solitud i aïllament. La nostra finalitat és afavorir la seva qualitat de vida oferint-los suport afectiu, companyia, distracció i un espai on se sentin útils amb dinàmiques que afavoreixen l’autonomia personal i la creació de vincles socials. Aquest projecte està orientat a dinamitzar la dimensió afectiva i relacional de la Gent Gran amb la vida quotidiana del seu barri.
Centre Obert Moisès Logo estrella El Far, Servei Social Protestant4Santa Coloma de GramenetSi ets un somiador, vols canviar el món i t'agraden els infants i adolescents, no t'ho pensis més... Col.labora amb nosaltres al Centre Obert Moisès. El servei s'ofereix de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00. Les activitats principals on necessitem suport són: reforç escolar, tallers, activitats lúdiques, etc...El col.lectiu destinatari són infants i joves de 4 a 16 anys.
Telèfon de l'Esperança de Barcelona Logo estrella FUNDACIÓ AJUDA I ESPERANÇA30BarcelonaCrequem voluntaris d'entre 27 i 68 anys, amb bona comprensió del català i del castellà que estiguin vivint un moment emocionalment estable.
Tornar