Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Vols fer voluntariat?

Vols fer voluntariat?

Cerca de crides per comarques Cercar
Logo estrella Entitat que forma part del Cens d'Entitats de Voluntariat.

Crida Entitatnum. Vol.MunicipiDescripció
Acompanyaments al metge / tràmits Logo estrella Fundació Privada AVISMÓN - Catalunya20Barcelona Busquem voluntariat que pugui tenir una dedicació puntual per a acompanyar a persones d'edat avançada a visites mèdiques o tràmits. Aquestes persones grans no disposen de xarxa social ni de prous recursos econòmics per a poder realitzar les visites mèdiques més complexes d'una altre forma.
Voluntariat assistencial Logo estrella Fundació Privada AVISMÓN - Catalunya20BarcelonaCerquem voluntariat per a realtizar una visita setmanal de 3h a persones que viuen soles i no disposen de prous recursos econòmics a la ciutat de Barcelona.
Voluntariat assistencial al Barri de Besòs - La Mina Logo estrella Fundació Privada AVISMÓN - Catalunya10Sant Adrià de BesòsCerquem voluntariat per a realtizar una visita setmanal de 3h a persones que viuen soles i no disposen de prous recursos econòmics al barri de Besòs i La Mina de Sant Adrià.
Expert en premsa i comunicació Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaCol·laborar en la preparació i distribució en mitjans de comunicació de reportatges, documents, notes de premsa, manifestos, etc. És necessari fer arribar a la ciutadania i en particular a les persones d'edat, el que pensa, estudia, opina, proposa, critica i realitza Fatec.
Tallers de Prevenció de Riscos Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaAmb Mossos d'Esquadra, Bombers i Guàrdia Urbana, Fatec desenvolupa el "Taller de Prevenció de Riscos de la Gent Gran" als casals per difondre precaucions a la llar i el medi ambient. Es necessita persona per organitzar i coordinar els Tallers amb totes les parts que intervenen, tancar agendes, preparar els actes i acompanyar als ponents.
Projecte mentories a aturats Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya10BarcelonaPersones voluntàries per acompanyar joves en atur oferint-los suport emocional i en les accions quotidianes per tal que millorin el seu capital competencial, social i emocional i s'incorporin a la vida laboral.
Tramitació del bo social Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya5BarcelonaTramitació del bo social i seguiment.
Alfabetització digital Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya15BarcelonaPersones voluntàries per impartir tallers d’alfabetització digital en col·laboració amb la Fundació Vodafone, preferentment per a l’ús de smartphones i tauletes en casals de gent gran de tot el territori de Catalunya.
Imatge i Comunicació Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaDinamitzar Facebook i Twitter de les diferents pàgines web de les que disposem. Una o més persones que cerquin les ofertes per a gent gran que existeixen en el mercat cercant contactes i informació per Internet, telefonar i enviar correus electrònics a les empreses i demanant i actualitzant periòdicament una ofertes per a majors de 55 anys.
Relacions Internacionals Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaRedacció del butlletí electrònic "Flash Fatec als Catalans del Mon", treballs de la Plataforma AGE Europa, organització i seguiment de mailings, publicació de notícies internacionals al web, etc. Col·laborant amb el cap de l’àrea Internacional.
Visita a Residències Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaFatec, té en marxa el projecte denominat "La Residència on a mi m'agradaria anar a viure". Necessitem persones que puguin fer visites en aquest centres per observar les característiques, estructures i funcionalment que ofereixen. Han de dialogar amb les direccions dels centres. Saber fer escrits per ordinador. Per tot el territori català.
Relacions amb les escoles Logo estrella Fatec. Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaVisitar escoles per establir relacions entre alumnes i avis, persones grans o professionals d'oficis antics, relators d'història del barri, ciutat i de la pròpia vida, per aprendre a viure junts i coneixer-se. És la continuitat del projecte de Fatec: "Avi/àvia aporta'ns el teu saber a l'escola" desenvolupat a qualsevol lloc del territori català.
Classes d'informàtica i TIC Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE LLEIDA5LleidaClasses d'informàtica bàsica,en grups reduits de persones amb dificultats d'inserció social/laboral, amb grups molt reduits, diferenciats per nivells.
Classes de llengua castellana o catalana Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE LLEIDA5LleidaClasses per grups reduits per personses amb dificultats d'inserció social laboral
Voluntaris per Centre Obert Logo estrella Arrels Sant Ignasi5LleidaNecessitem voluntaris que puguis estar durant l'horari de tarda de 17h a 20h a la Sala d'estar on compartirien diferents activitats amb els nostres usuaris o bé ajudant en els diferents serveis que ofereix el centre com bugaderia, dutxes, rober...
serveis de transport Logo estrella Arrels Sant Ignasi5LleidaEns cal conductor i acompanyants, un dia o dos a la setmana.
servei de donació d'aliments Logo estrella Arrels Sant Ignasi5LleidaPer al servei de donació d'aliments ens cal persones per a repartir menjar: 1 o 2 dies a la setmana
Vols fer de pagès? Logo estrella Prodiscapacitats, Fundació Privada Terrassenca2TerrassaBusquem una persona que tingui coneixements d'horticultura per fer activitat d'hort amb persones amb discapaciat. Cal poder adequar la terra, plantar, regar i recollir tot explicant i facilitant a les persones amb discapacitat poder participar-hi. Els voluntaris sempre estarna acompanyats per professionals. L'hort està situat a Valldoreix.
Reforç escolar Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE LLEIDA5LleidaReforç escolar a alumnes de primària
centres geriàtrics i/o socio sanitaris Logo estrella A.C.F.U.C. (Associació Catalana de Famílies i Usuaris de Centres Geriàtrics)10BarcelonaNecessitem la teva col•laboració per millorar l’atenció als residents dels centres geriàtrics o sociosanitaris.
Acompanyament a gent gran Logo estrella CONEX, FONS DE CONEIXEMENT I EXPERIÈNCIA4BarcelonaFer de voluntari a una residencia de gent gran molt propera al metro de Collblanc. Fer companyia, treure a passejar en cadira de rodes o sense i/o col.laborar amb altres voluntaris.
Suport en el Taller de Pintura Logo estrella Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral10BarcelonaDonar suport a la professora de dibuix, tant en tasques previes com en el propi funcionament del taller de dibuix i en l'assistència personal de les dones afectades de paràlisi cerebral.
Oci i Temps lliure Logo estrella Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral10BarcelonaL'entitat treballa amb nois/es amb diversitat funcional a partir del projecte Temps per Tu. Fem sortides al temps lliure dels usuaris.
VOLUNTARIS/ES PER SORTIDES EN GRUP AMB GENT GRAN Logo estrella COORDINADORA D'ENTITATS DEL POBLE-SEC25BarcelonaFan falta persones voluntàries que ajudin a les persones grans a participar en sortides en grup pel barri (Poble-sec) i ciutat, els divendres al matí. També sortim un dilluns cada 15 dies de 17 a 20h, per anar a un grup de cosidores del barri.
Ocio, Tiempo Libre Logo estrella Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral10BarcelonaLa Fundació té per finalitat la promoció, organització i realització de tota classe d’activitats encaminades a l’ajut a les persones afectades de paràlisi cerebral.
Esport adaptat (Boccia) i sortides lúdiques Logo estrella Prodiscapacitats, Fundació Privada Terrassenca1TerrassaBusquem a un voluntari per fer d’acompanyant a una persona amb paràlisi cerebral a les competicions de Boccia que hi ha durant la temporada esportiva i a fer sortides lúdiques. Boccia: Aquestes competicions són molt puntuals, 3 o 4 cops al llarg del a temporada. No cal tenir coneixements de Boccia donat que els entrenadors que habitualment porten a l’esportista es fan càrrec d’ell durant la competició. Només es tracta d’anar-lo a buscar a la residència i portar-lo fins al lloc on es duu a terme la competició; animar-lo durant la competició i donar-li el suport que necessiti durant la jornada. Sortides lúdiques: es tracta de fer sortides esporàdiques amb aquesta persona: cinema, teatre, concerts, etc. per crear un bon vincle i afavorir la seva participació a les diferents activitats que es fan a Terrassa i rodalies. Estarà acompanyat per un altre voluntaris els primer dies.
Telèfon de l'Esperança de Barcelona Logo estrella FUNDACIÓ AJUDA I ESPERANÇA30BarcelonaCrequem voluntaris d'entre 27 i 68 anys, amb bona comprensió del català i del castellà que estiguin vivint un moment emocionalment estable.
Tornar