Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Vols fer voluntariat?

Vols fer voluntariat?

Cerca de crides per comarques Cercar
Logo estrella Entitat que forma part del Cens d'Entitats de Voluntariat.

Crida Entitatnum. Vol.MunicipiDescripció
Voluntaris per MULLAR-SE Logo estrella Llar pla d'en Boet - Fundació Llars de l'Amistat Cheshire4MataróCerquem voluntaris per donar suport al bany adaptat de persones amb mobilitat reduïda. L'activitat es realitza el Juliol i Agost tots els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12h a la platja de Mataró. Flexibilitat segons la diponibiltiat del voluntari.
Reforç escolar secundària. Preparació recuperacions de setembre Logo estrella Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta12BarcelonaL’Espai de deures és un projecte impulsat pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta amb el suport del Districte de Sants-Montjuïc. És un recurs educatiu de caràcter preventiu que té la finalitat millorar l’aprenentatge, les actituds i la motivació de l’alumnat amb dificultats. La persona voluntària acompanyarà 10 alumnes a fer els deures i estudiar per preparar els exàmens de setembre amb el suport d’una monitora responsable.
Reforç escolar Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE LLEIDA5LleidaReforç escolar a alumnes de primària
Atenció a temporers Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE LLEIDA10LleidaEl programa de temporers de Càritas Diocesana de Lleida, té com objectiu atendre a aquelles persones que acudeixen a la ciutat per treballar en la campanya de la fruita i no disposen de mitjans necessaris. Concretament, la tasca de Càritas, és l’entrega de roba de treball i productes d’higiene personal. Aquesta feina, la porten a terme un equip de voluntaris, en horari de matí, concretament els mesos de juny, juliol i agost.
Taller Inserció Laboral Logo estrella BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ10BarcelonaCerquem voluntaris pel nostre Taller d'Inserció Laboral, en el qual acollim, assessorem, guiem, instruïm i entrenem als nostres usuaris en la tasca de cercar feina.
Monitors estiu infància en risc Logo estrella Fundació Comtal30BarcelonaLa Fundació Comtal fa atenció a infants i joves dels 3 als 16 anys al barri de Santa Caterina, Sant Pere i la Ribera (nucli antic de Barcelona). Es fan activitats i excursions a la piscina, museus, tallers variats, activitats per a conèixer el barri i Barcelona, etc. Fem tres activitats diferents durant l'estiu: Casal d'estiu, Colònies i Campaments
centres geriàtrics i/o socio sanitaris Logo estrella A.C.F.U.C. (Associació Catalana de Famílies i Usuaris de Centres Geriàtrics)10BarcelonaNecessitem la teva col•laboració per millorar l’atenció als residents dels centres geriàtrics o sociosanitaris.
Acompanyament residencial a persones grans Logo estrella Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels20BarcelonaLa Fundació Nostra Senyora dels Àngels, entitat tutelat de gent gran incapacitada, està cercant voluntaris que disposin de temps per passar una estona amb els avis que es troben vivint en centre residencial, fer-los companyia i establir una relació d’amistat amb ells que els permeti trencar amb l’aïllament i la soledat que sovint pateixen.
DINA EN COMPANYIA - Gent gran Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA - LA PEDRERA15MollerussaCerquem voluntaris i voluntàries per dinamitzar el projecte Dina en Companyia per a persones grans que viuen soles a casa i que volen dinar acompanyats en un espai de trobada. El servei s'ofereix de dilluns a divendres als migdies. El/la voluntari/ària pot col·laborar a partir d'un dia a la setmana.
DINA EN COMPANYIA - Gent gran Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA - LA PEDRERA10Santa Coloma de GramenetCerquem voluntaris i voluntàries per dinamitzar el projecte Dina en Companyia per a persones grans que viuen soles a casa i que volen dinar acompanyats en un espai de trobada. El servei s'ofereix de dilluns a divendres als migdies. El/la voluntari/ària pot col·laborar a partir d'un dia a la setmana.
Acompanyament a gent gran Logo estrella CONEX, FONS DE CONEIXEMENT I EXPERIÈNCIA4BarcelonaFer de voluntari a una residencia de gent gran molt propera al metro de Collblanc. Fer companyia, treure a passejar en cadira de rodes o sense i/o col.laborar amb altres voluntaris.
PER ASSESSORAMENT A EMPRENEDORS I PIMES Logo estrella VOLUNTARIS EN ASSESSORIA EMPRESARIAL - VAE6BarcelonaASSESSORAMENT A : EMPRENEDORS PER CONVERTIR EL SEU PROJECTE DE NEGOCI AMB REALITAT - PER RESOLDRE NECESSITATS DE PIMES I COL-LABORAR AMB EL PROGRAMAS DE FORMACIO DE VAE
Suport en el Taller de Pintura Logo estrella Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral10BarcelonaDonar suport a la professora de dibuix, tant en tasques previes com en el propi funcionament del taller de dibuix i en l'assistència personal de les dones afectades de paràlisi cerebral.
Oci i Temps lliure Logo estrella Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral10BarcelonaL'entitat treballa amb nois/es amb diversitat funcional a partir del projecte Temps per Tu. Fem sortides al temps lliure dels usuaris.
VOLUNTARIS/ES PER SORTIDES EN GRUP AMB GENT GRAN Logo estrella COORDINADORA D'ENTITATS DEL POBLE-SEC25BarcelonaFan falta persones voluntàries que ajudin a les persones grans a participar en sortides en grup pel barri (Poble-sec) i ciutat, els divendres al matí. També sortim un dilluns cada 15 dies de 17 a 20h, per anar a un grup de cosidores del barri.
Ocio, Tiempo Libre Logo estrella Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral10BarcelonaLa Fundació té per finalitat la promoció, organització i realització de tota classe d’activitats encaminades a l’ajut a les persones afectades de paràlisi cerebral.
ball per persones amb discapacitat Logo estrella Prodiscapacitats, Fundació Privada Terrassenca1TerrassaTots els dimecres de 17.30 a 18.30 fem una activitat de balls (Zumba) per a persones amb discapacitat. Són un grup de 10-15 persones adultes amb discapacitat intel·lectual que els agrada molt ballar i es passen la setmana esperant amb candeletes que arribi el dimecres per poder fer els balls. L’activitat la duu a terme una voluntària i pensem que aniria bé que fossin 2 voluntaris ja que cada vegada són més persones participants i podran compartir l’experiència i treballar conjuntament les classes.
Esport adaptat (Boccia) i sortides lúdiques Logo estrella Prodiscapacitats, Fundació Privada Terrassenca1TerrassaBusquem a un voluntari per fer d’acompanyant a una persona amb paràlisi cerebral a les competicions de Boccia que hi ha durant la temporada esportiva i a fer sortides lúdiques. Boccia: Aquestes competicions són molt puntuals, 3 o 4 cops al llarg del a temporada. No cal tenir coneixements de Boccia donat que els entrenadors que habitualment porten a l’esportista es fan càrrec d’ell durant la competició. Només es tracta d’anar-lo a buscar a la residència i portar-lo fins al lloc on es duu a terme la competició; animar-lo durant la competició i donar-li el suport que necessiti durant la jornada. Sortides lúdiques: es tracta de fer sortides esporàdiques amb aquesta persona: cinema, teatre, concerts, etc. per crear un bon vincle i afavorir la seva participació a les diferents activitats que es fan a Terrassa i rodalies. Estarà acompanyat per un altre voluntaris els primer dies.
Telèfon de l'Esperança de Barcelona Logo estrella FUNDACIÓ AJUDA I ESPERANÇA30BarcelonaCrequem voluntaris d'entre 27 i 68 anys, amb bona comprensió del català i del castellà que estiguin vivint un moment emocionalment estable.
Tornar