Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Vols fer voluntariat?

Vols fer voluntariat?

Cerca de crides per comarques Cercar
Logo estrella Entitat que forma part del Cens d'Entitats de Voluntariat.

Crida Entitatnum. Vol.MunicipiDescripció
Acompanyament Logo estrella Fundació La Tutela1BarcelonaAcompanyament d'una persona amb discapacitat intel·lectual, però molt autònoma. És una persona molt activa i que necessita una persona que l'acompanyi per anar a passejar, al cinema, a fer un cafè....
Acompanyament Logo estrella La Tutela, Fundació Privada Catalana Tutelar de Discapacitats Psíquics i persones grans1BarcelonaAcompanyament d'una persona discapacitada profunda i cega. Necessita suport per desplaçar-se d'una activitat a una altra. El desplaçament es fa amb taxi, i un cop al lloc d'arribada s'ha d' esperar 1 hora a que acabi l'activitat i retornar al lloc d'origen.
Suport a classes de Català per adults Logo estrella Càritas Diocesana de Lleida1LleidaClasses de Català per adults
Servei de guarderia Logo estrella Càritas Diocesana de Lleida1LleidaPer als fills petits, de les persones que van a reforç de català. (Hi ha aparcament)
Reforç Escolar per alumnes de primària Logo estrella Càritas Diocesana de Lleida6LleidaClasses de suport escolar per alumnes de primària.
Suport a Recepció Logo estrella Càritas Diocesana de Lleida3LleidaSuport a l'equip de recepció, gestió de visites, atenció telefònica , informació
Participa en un projecte de mentoria a través de la fotgrafia! Logo estrella Punt de Referència10Barcelona.GR 16- 18 és un projecte de mentoria grupal a través de la fotografia que posa l'atenció en un moment clau en la vida dels joves acollits en centres de protecció, els dos anys abans de la majoria d’edat. Les persones voluntàries tindran unes tasques d'acompanyar i guiar als joves assignats a millorar les seves competències personals, emocionals i socials, amb l’aprenentatge de la fotografia com a vehicle per a la construcció d’un vincle de confiança.
Busquem referents! Logo estrella Punt de Referència12BarcelonaBusquem mentors i mentores disposades a acompanyar a un jove (noi o noia) que, havent estat emparat pel sistema de protecció d'infància mentre era menor o amb una situació de risc d’exclusió social, ha d'afrontar els reptes de la vida adulta sense comptar amb les competències necessàries ni el suport familiar per fer-ho amb garanties. Els dones un cop de mà?
PERSONAS AMB EXPERIENCIA EMPRESARIAL Logo estrella VOLUNTARIS AMB ASSESSORIA EMPRESARIAL6BarcelonaBUSQUEDA DE SOCIS-AS VOLUNTARIS PER DONAR ASSESSORAMENT-MENTORING-FORMACIO , A EMPRENDEDORS i PIMES SENSE ANIM DE LUCRE
ES NECESSITEN VOLUNTARIS PER DIFERENTS EQUIPS DE TREBALL DE LA PROTECTORA Logo estrella Lliga Protectora d'Animals de Sabadell40SabadellFuncionem per equips de treball. Per conèixer-los cliqueu: http://protectorasabadell.s3.amazonaws.com/archivos/equips_de_treball_explicacio_2017_2n_periode.pdf
ACOMPANYAMENT EDUCATIU PRIMÀRIA I ESO - REUS Logo estrella Fundació Catalunya-La Pedrera20ReusEl voluntariat consisteix a acompanyar als infants en les seves tasques acadèmiques: fer deures, potenciar la lectura i fer activitats relacionades amb l'adquisició d'hàbits i estratègies d'estudi i promoure l'autonomia dels infants en el seu propi procés d'aprenentatge.
Reforç escolar al projecte Aprenem compartint Logo estrella Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta15BarcelonaA l’Aprenem compartint ajudem els infants a fer els deures, els ajudem a estudiar, a desenvolupar la capacitat d’aprendre a aprendre, a conèixer i vincular-se a projectes del barri, fomentem el plaer per la lectura, promovem l’ús del català, oferim la possibilitat als joves d’ajudar els més petits i petites en les tasques escolars i adquirir responsabilitats, organitzem sortides culturals i trobades lúdiques amb l’alumnat i les famílies.
Monitors de lleure Logo estrella ASSOCIACIO DE LLEURE IMAGINARIUM6Prat de Llobregat, elCerquem persones que vulguin formar part de l'equip de monitors fent activitats per a infants i joves d'entre 5 i 15 anys,
Auxiliar/Ajudant en Fira del Bosc Medieval Junts per Canyamars3DosriusTaverna en una Fira Medieval CANYAMARS: ajudar en tasques generals de neteja, tasques de cuina (brases), menjador, etc. (es tindran hores lliures durant el dia).
Acompanyament i Suport a Persones Malaltes Logo estrella Associació TarracoSalut50TarragonaDia a dia oferim la nostra companyia i la nostra presència a pacients i familiars, perquè la seva estància a l'hospital o al domicili sigui més agradable i més humana.
COMERÇ JUST I CONSUM RESPONSABLE. Logo estrella Caritas Diocesana de Lleida5LleidaTasques a desenvolupar a la bogiga de COMERÇ JUST de Lleida: Atendre al públic, donar informació del producte, col·locar gènere en la prestatgeries, vigilar dades de caducitat, col·laborar en tot moment amb les persones contractades a la botiga,
COMERÇ JUST I CONSUM RESPONSABLE. Logo estrella Caritas Diocesana de Lleida3LleidaPersones que vulguin formar part de l'Equip per promoure el comerç just, reunions d’equip, organització de mercadets, organitzar i participar en les activitats programades, realitzar demandes de botiga, posar preus als productes, organitzar la botiga de comerç just amb les persones contractades, creació de codis per els productes nous, col·laborar amb cooperació internacional de Càritas Diocesana de Lleida.
Amistat amb una persona amb discapacitat Logo estrella Best Buddies Espanya50BarcelonaFormar una amistat amb una persona amb discapacitat intelectual per tal de treballar per la inclusió social. Aquesta amistat atorga a les persones amb discapacitat habilitats socials que no podrien obtenir d'una altra manera.
CECAS activitat en equip / sensibilitazacio Logo estrella CENTRE CATALA DE SOLIDARITAT (CECAS)4BarcelonaDirigir i organitzar tallers de música, cant o manualitats amb un colectiu de 10 /12 persones
Dinamització de les Seus de la entitat Logo estrella La LLiga Reumatologica Catalana3GironaVolem formar un equip amb persones voluntàries per les diverses Seus de la nostra entitat. Necessitem persones de diversos perfils ( persones afectades per una malaltia reumàtica per donar atenció i informació als nostres futurs socis) i persones relacionades amb el món social que tinguin formació en teràpia ocupacional, psicologia, educació social, etc..
Dinamització de les Seus de la entitat Logo estrella La LLiga Reumatologica Catalana3Vilafranca del PenedèsVolem formar un equip amb persones voluntàries per les diverses Seus de la nostra entitat. Necessitem persones de diversos perfils ( persones afectades per una malaltia reumàtica per donar atenció i informació als nostres futurs socis) i persones relacionades amb el món social que tinguin formació en teràpia ocupacional, psicologia, educació social, etc..
Dinamització de les Seus de la entitat Logo estrella La LLiga Reumatologica Catalana3Prat de Llobregat, elVolem formar un equip amb persones voluntàries per les diverses Seus de la nostra entitat. Necessitem persones de diversos perfils ( persones afectades per una malaltia reumàtica per donar atenció i informació als nostres futurs socis) i persones relacionades amb el món social que tinguin formació en teràpia ocupacional, psicologia, educació social, etc..
Acompanyament a persones amb càncer i familiars i amics AECC - Catalunya contra el Càncer Girona20GironaAcompanyar a les persones que passen per una malaltia oncòlogica i al seu voltant, des de diverses vessants: acompanyament emocional, distracció, permetre descans familiar, campanyes de prevenció i altres tasques pròpies del voluntariat en la nostra entitat.
monitor/a del projecte de dissabte Logo estrella Centre d'Esplai Druida4BarcelonaAtenció a la infància i adolescència. El Centre d'Esplai Druida busca voluntaris i voluntàries pel seu projecte d'esplai de dissabtes.
Prevenció i obtenció de recursos Logo estrella AECC - Junta Provincial de Barcelona50BarcelonaActivitats de sensibilització i prevenció a la ciutat de Barcelona per les campanyes de càncer de mama, de pell, colon i de tabaquisme dirigides a escolars, universitaris i població en general. Accions de captació de fons com la col·lecta i en esdeveniments.
SOCIALITZACIÓ AMB PERSONES GRANS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GranollersDinamitzar activitats de socialització amb persones grans amb malaltia neurodegenerativa en fase lleu o moderada. Dins de l'espai s'organitzaran activitats artístiques, tallers de manualitats, col·loquis, cafès tertúlia, cine fòrum, etc...
DINAMITZACIÓ MUSICAL AMB PERSONES GRANS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GranollersEstem buscant persones voluntàries que vulguin dinamitzar tallers de música amb persones grans amb malaltia neurodegenerativa en fase lleu o moderada.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU ESTUDIANTS ESO Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6CastelldefelsAcompanyar estudiants d’ESO oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i en la realització de tallers creatius (CreaLabs). Els CreaLabs són dinàmiques de grup dissenyades a partir de les necessitats formatives detectades per l’equip educatiu en cada grup de nois i noies o proposades per ells mateixos.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU INFANTS PRIMÀRIA (DIMARTS I DIJOUS TARDA Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA3ManresaDinamitzar les activitats del programa d’acompanyament educatiu per a infants de 6 a 12 anys: acompanyament d’un grup d'infants en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i de gestió del temps.
DINA EN COMPANYIA GENT GRAN Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4GranollersDinamitzar el projecte Dina en Companyia per a persones grans que viuen soles a casa i que volen dinar acompanyats en un espai de trobada on s'ofereixen uns menús diaris complets, equilibrats, saludables i de qualitat.
Socialització persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4Vilanova i la GeltrúDinamitzar activitats de socialització amb persones grans amb inicia de malalties neurodegeneratives: taller de premsa, jocs de taula, taller de música, taller creatiu, en funció de les habilitats i interessos dels voluntaris. Els objectius dels tallers són treballar la memòria i la psicomotricitat fina a través de tallers diversos: comentar les notícies del dia i genera debat i conversa entre les persones grans que hi participen, recordar els jocs de taula de sempre i aprendre’n de nous i treballar la reminiscència i els records a través de la música.
Socialització persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4Santa Coloma de GramenetDinamitzar activitats de socialització (manualitats, tallers d'actualitat, musicoterapia, arteràpia, ...) amb persones grans amb graus lleus i moderats de malalties neurològiques pròpies del procés d’envelliment
Acompanyament educatiu infants primària Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4SabadellAcompanyar estudiants de primària durant alguna tarda a la setmana, oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi.
Dinamització sobretaula dina en companyia Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA5Santa Coloma de GramenetEl voluntari o la voluntària que col·labori en l’Espai de Socialització del projecte DINA EN COMPANYIA, s’encarregarà de dinamitzar la sobretaula dels àpats diaris: espai de conversa, jocs de taula, manualitats senzilles i d’altres activitats que fomentin relacions interpersonals evitant situacions d'aïllament, millorar l’estat d’ànim i l’autoestima de la gent.
Acompanyament a la gent gran Logo estrella Coordinadora d'entitats de Poble-sec10BarcelonaAcompanyament a la Gent Gran és un projecte social de la Coordinadora d'Entitats de Poble-sec, adreçat a persones grans amb problemes de mobilitat que es troben en situació de solitud i aïllament. La nostra finalitat és afavorir la seva qualitat de vida oferint-los suport afectiu, companyia, distracció i un espai on se sentin útils amb dinàmiques que afavoreixen l’autonomia personal i la creació de vincles socials. Aquest projecte està orientat a dinamitzar la dimensió afectiva i relacional de la Gent Gran amb la vida quotidiana del seu barri.
Centre Obert Moisès Logo estrella El Far, Servei Social Protestant4Santa Coloma de GramenetSi ets un somiador, vols canviar el món i t'agraden els infants i adolescents, no t'ho pensis més... Col.labora amb nosaltres al Centre Obert Moisès. El servei s'ofereix de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00. Les activitats principals on necessitem suport són: reforç escolar, tallers, activitats lúdiques, etc...El col.lectiu destinatari són infants i joves de 4 a 16 anys.
Voluntaris/èries per Arrels Sant Ignasi Logo estrella Arrels Sant Ignasi20LleidaBusquem voluntaris/àries que ens puguin donar suport en les diferents tasques que es poden trobar a l'entitat: Exemple: Acollida i atenció a sala d'estar, suport al servei de dutxes, bugaderia, consigna, perruqueria. Suport de magatzem, conductor de furgoneta i acompanyant, triatge d'aliments, recepcionista (matí i tarda).Realització d'acompanyaments en tràmits burocràtics, visites mèdiques, compres, entre d'altres..
Suport a persones amb Discapacitat intel·lectual Logo estrella Fundació Ramon Noguera5GironaLes tasques a realitzar són bàsicament donar suport en els acompanyaments i realització de les activitats que realitzen els usuaris adults amb discapacitat intel·lectual en els diferents centres
Telèfon de l'Esperança de Barcelona Logo estrella FUNDACIÓ AJUDA I ESPERANÇA30BarcelonaCrequem voluntaris d'entre 27 i 68 anys, amb bona comprensió del català i del castellà que estiguin vivint un moment emocionalment estable.
Tornar