Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Vols fer voluntariat?

Vols fer voluntariat?

Cerca de crides per comarques Cercar
Logo estrella Entitat que forma part del Cens d'Entitats de Voluntariat.

Crida Entitatnum. Vol.MunicipiDescripció
Voluntariat pel Centre de Distribució d'Aliments (Sta. Coloma de Farners) Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA10Sant Julià del Llor i BonmatíEl projecte CDA (Centres de Distribució d’Aliments) té com a objectiu facilitar els aliments bàsics a les persones i famílies que tenen dificultats econòmiques per cobrir adequadament les seves necessitats d’alimentació.
Voluntari pel Servei d'Aliments Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA3Sant Feliu de GuíxolsEl programa d'aliments té per objectiu facilitar aliments bàsics, en coordinació amb els serveis socials del territori,a les persones i famílies que tenen dificultats econòmiques per cobrir adequadament les seves necessitats d’alimentació.
Voluntariat per Servei d'Intervenció Educativa (Platja d’Aro) Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA3Castell-Platja d’Aro (Platja d’Aro)El Servei d’Intervenció Educativa (SIE) ofereix suport social i educatiu a infants i joves que presenten dificultats en el seu procés escolar i que viuen en un entorn social i/o familiar desfavorit.
Voluntariat per Servei d'Intervenció Educativa (Santa Cristina d’Aro) Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA5Santa Cristina d’AroEl Servei d’Intervenció Educativa (SIE) ofereix suport social i educatiu a infants i joves que presenten dificultats en el seu procés escolar i que viuen en un entorn social i/o familiar desfavorit.
Persones voluntaries pel dept de gestió Logo estrella FITA - Fundació Institut Trastorns Alimentaris2BarcelonaNecessitem incorporar una persona voluntària per donar suport a tasques administratives, actualització de la base de dades, participació en actes, campanyes i esdeveniments públics per donar a conèixer la malaltia.
DINAMITZADOR D'UNA PETITA OBRA DE TEATRE Logo estrella AREP5PalafrugellArep es una entitat que es dedica a l’atenció de les persones amb malaltia mental, té la seva seu a Barcelona, però concretament aquesta acció es realitzaria en una residencia que hi ha a Palafrugell (Girona). Consisteix en realitzar un taller per realitzar una petita obra de teatre per a un grup de persones, majors de 18 anys, que pateixen una malaltia mental. L’acció es realitzaria entre setmana, i el dia i les hores dependrà de la disponibilitat de la pròpia persona voluntària. L’objectiu principal es que es diverteixin i que puguin representar l'obra en festes majors, guarderies, escoles, etc..
Taller per ensenyar a tocar caixa flamenca Logo estrella AREP3PalafrugellArep es una entitat que es dedica a l’atenció de les persones amb malaltia mental, té la seva seu a Barcelona, però concretament aquesta acció es realitzaria en una residencia que hi ha a Palafrugell (Girona). Consisteix en realitzar un taller de percussió de la caixa flamenca per a un petit grup de persones, majors de 18 anys, que pateixen una malaltia mental. L’acció es realitzaria entre setmana, i el dia i les hores dependrà de la disponibilitat de la pròpia persona voluntària. L’objectiu principal es que aprenguin a tocar diferents percussions.
Realitzar sortides amb persones que pateixen una malaltia mental Logo estrella AREP3PalafrugellArep es una entitat que es dedica a l’atenció de les persones amb malaltia mental, té la seva seu a Barcelona, però concretament aquesta acció es realitzaria en una residencia que hi ha a Palafrugell (Girona). Consisteix en realitzar sortides amb un petit grup de persones, majors de 18 anys, que pateixen una malaltia mental. L’acció es pot realitzar entre setmana o els caps de setmana, dependrà de la disponibilitat de la pròpia persona voluntària. L’objectiu principal es que quan surtin a passejar, estiguin acompanyats i per fer una activitat en concret, doncs la residencia es de regim obert i ells ja entren y surten quan els hi ve de gust..
Reforç escolar al projecte Aprenem compartint Logo estrella Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta4BarcelonaLa persona voluntària acompanyarà un grup de 10 alumnes al moment de fer els deures i d’estudiar amb el suport d’una monitora responsable del grup. Les tasques que durà a terme són: Donar suport a l’alumnat, resolent dubtes i ajudant-lo a fer els deures, a planificar-se i a estudiar per preparar els exàmens.
Suport a la Gestió (Barcelona) Logo estrella La Tutela, Fundació Privada Catalana Tutelar de Discapacitats Psíquics i persones grans3BarcelonaL'Entitat té la necessitat de suport en tasques administratives basades en l'escaneig, classificació i arxiu de la documentació.
Voluntaris/es per al Projecte Lecxit Logo estrella Associació Club Esplai La Florida5Hospitalet de Llobregat, l’El Projecte Lecxit treballa per a una millora educativa en infants de entre 10 a 12 anys. Fomentant la comprensió lectora i l'interès per la lectura. Es treballa amb ràtio 1/1, és a dir, un voluntari/a per infants. Establint-se doncs, un vincle educatiu molt màgic.
VOLUNTARI/A AMB NOCIONS DE PROGRAMACIÓ EN VISUAL.NET Logo estrella Bona Voluntat en Acció1BarcelonaBusquem una persona que sàpiga programar en visual.net i que vulgui dedicar part del seu temps lliure a col·laborar amb Bona Voluntat en Acció en el manteniment del programa de gestió de dades de l'entitat.
VOLUNTARIS PER A L'ÀREA D'INSERCIÓ LABORAL Logo estrella Bona Voluntat en Acció10BarcelonaBusquem voluntaris pel nostre Taller d'Inserció Laboral, en el qual acollim, assessorem, guiem, instruïm als nostres usuaris en la tasca de cercar feina.
Voluntariat pel Rober del Càritas Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA10RosesEl Rober de Càritas és un projecte obert a tothom, on en uns casos, es proporciona roba a persones /famílies, amb dificultats econòmiques, a canvi d’una col•laboració econòmica de caràcter simbòlic, treballant sempre amb la idea de la corresponsabilitat, o en d’ altres casos, amb la donació gratuïta en el cas de famílies derivades dels serveis socials o serveis d’ Acollida de Càritas.
Monitors/es voluntaris per a dinamitzador activitats al Casal dels dissabtes Logo estrella Club Esplai La Florida8Hospitalet de Llobregat, l’A l'Esplai La Florida, els dissabtes desenvolupem sortides, excursions, activitats i tallers de lleure. Per als infants i joves del barri i un cop al mes per a llurs famílies. Cerque monitors voluntaris que tinguin ganes de dinamitzar activitats i de compartir el seu temps amb la canalla.
Voluntaris per a dinamitzar activitats de lleure educatiu. Logo estrella Club Esplai La Florida20Hospitalet de Llobregat, l’A l'Esplai La Florida duem a terme una tasca d'acció socioeducativa amb infants de 3 a 12 anys. Totes les tardes duem a terme tallers i activitats relacionaes amb els àmbits següents: gastronómics, de racions de joguines, d'esports, d'expresió artítica, etc.
Voluntaris/es per a donar Suport al Reforç Educatiu Logo estrella Club Esplai La Florida3Hospitalet de Llobregat, l’A l'Esplai la Florida, duem a terme durant totes les tardes un espai/activitat dedicat al reforç educatiu d'infants de segon i tercer cicle (dels 8 als 12 anys). Aprofiten aquest espai per a fer els seus deures i resoldre aquells dubtes que els hi apareixen.
Cerquem voluntaris per a les recollides escolars. Logo estrella Club Esplai La Florida10BadalonaA l'Esplai la Florida, fem la recollida de nou escoles del barri escoles del barri de la Florida (L'Hospitalet de Llobregat). D'aquesta manera, garantim l'assistència de molts dels infants, i ajudem a moltes famílies que no els podrien portar si no fos per aquest recurs.
PERSONES AMB EXPERIÈNCIA EMPRESARIAL Logo estrella VOLUNTARIS AMB ASSESSORIA EMPRESARIAL6BarcelonaRECERCA DE SOCIS-ES, VOLUNTARIS PER DONAR ASSESSORAMENT - MENTORING - i FORMACIÓ A EMPRENEDORS i PIMES SENSE ANIM DE LUCRE
Voluntariat pel Rober del Càritas Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA10SaltEl Rober de Càritas és un projecte obert a tothom, on en uns casos, es proporciona roba a persones /famílies, amb dificultats econòmiques, a canvi d’una col•laboració econòmica de caràcter simbòlic, treballant sempre amb la idea de la corresponsabilitat, o en d’ altres casos, amb la donació gratuïta en el cas de famílies derivades dels serveis socials o serveis d’ Acollida de Càritas.
Voluntariat per Servei d'Intervenció Educativa Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA10SaltEl Servei d’Intervenció Educativa (SIE) ofereix suport social i educatiu a infants i joves que presenten dificultats en el seu procés escolar i que viuen en un entorn social i/o familiar desfavorit.
Voluntaris/es per Casal diari infantil (La Mina-Besòs) Logo estrella Casal dels Infants10Sant Adrià de BesòsCerquem voluntaris/es per donar suport a les activitats del Casal diari per infants de 3 a 12 anys en situació de desavantatge social: acompanyaments escolars, reforç escolar, dinamització de tallers i jocs, sortides, etc.
Voluntaris/es per Centre Obert Adolescents (Santa coloma de Gramenet) Logo estrella Casal dels Infants6Santa Coloma de GramenetCerquem voluntaris/es per donar suport a les activitats del Casal diari per adolescents de 12 a 16 anys en situació de desavantatge social: reforç escolar, dinamització de tallers, activitats físiques i esportives, sortides, etc.
Voluntaris/es per Casal diari infantil (Santa Coloma de Gramenet) Logo estrella Casal dels Infants15Santa Coloma de GramenetCerquem voluntaris/es per donar suport a les activitats del Casal diari per infants de 3 a 12 anys en situació de desavantatge social: acompanyaments escolars, reforç escolar, dinamització de tallers i jocs, sortides, etc.
Voluntaris/es per Casal diari infantil (Badalona) Logo estrella Casal dels Infants15BadalonaCerquem voluntaris/es per donar suport a les activitats del Casal diari per infants de 3 a 12 anys en situació de desavantatge social: acompanyaments escolars, reforç escolar, dinamització de tallers i jocs, sortides, etc.
Voluntaris/es per espai maternoinfantil (Santa Coloma de Gramenet) Logo estrella Casal dels Infants10Santa Coloma de GramenetCerquem persones voluntàries per participar amb nadons de 0 a 3 anys que assisteixen a l'espai acompanyats de les seves mares. Les tasques a desenvolupar son: cura dels infants, estimulació cognitiva, psicomotricitat, esmorzars, sortides i jocs, etc.
Voluntaris/es per espai maternoinfantil (Badalona) Logo estrella Casal dels Infants10BadalonaCerquem persones voluntàries per participar amb nadons de 0 a 3 anys que assisteixen a l'espai acompanyats de les seves mares. Les tasques a desenvolupar son: cura dels infants, estimulació cognitiva, psicomotricitat, esmorzars, sortides i jocs, etc.
Acompanyament de persones amb discapacitat en el seu temps lliure Logo estrella Fundació Estany2BanyolesCompartir el teu temps lliure en espais d' oci amb persones amb discapacitat intel·lectual. Acompanyar persones a realitzar activitats com anar a fer el Toc, anar al mercat o veure un partir de futbol.
Reforç en un activitat d'esport per a persones amb discapacitat Logo estrella Fundació Estany1BanyolesDonar suport a l' activitat física, amb algun usuari concret perquè porti a terme l’activitat que indica el professional, juntament amb els educadors que hi ha.
Suport a persones amb Discapacitat intel·lectual Logo estrella Fundació Ramon Noguera5GironaLes tasques a realitzar són bàsicament donar suport en els acompanyaments i realització de les activitats que realitzen els usuaris adults amb discapacitat intel·lectual en els diferents centres
ACOMPANYAMENT EDUCATIU PER A INFANTS DE PRIMÀRIA – REUS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA- LA PEDRERA10ReusEstem buscant persones voluntàries que vulguin dinamitzar les activitats del programa d’acompanyament per a l’èxit educatiu per a infants de 6 a 12 anys de la Fundació Catalunya-La Pedrera a l’Espai Social de REUS.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU ESTUDIANTS ESO- REUS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA- LA PEDRERA10ReusEstem buscant persones voluntàries que vulguin acompanyar estudiants d’ESO durant alguna tarda a la setmana, oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi.
Voluntaris pel Centre d'Esplai Pingusplai Logo estrella ASSOCIACIO DE LLEURE IMAGINARIUM6Prat de Llobregat, elL'Associació de Lleure Imaginarium és una entitat de lleure, sense ànim de lucre del Prat de Llobregat. un dels projectes que volem engegar és el Centre d'Esplai PinguSplai, activitats de lleure per a infants de 6 a 15 anys.
Voluntaris i voluntàries pr donar suport a persones grans del barri Logo estrella Xarxantoni - Xarxa Comunitària de Sant Antoni10BarcelonaEl projecte Bons Veïns de la nostra entitat necessita voluntaris/es que vulguin ajudar a les persones grans del barri, tan sigui fent-los companyia com acompanyar-los a fer gestions.
Expert en premsa i comunicació Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaCol·laborar en la preparació i distribució en mitjans de comunicació de reportatges, documents, notes de premsa, manifestos, etc. És necessari fer arribar a la ciutadania i en particular a les persones d'edat, el que pensa, estudia, opina, proposa, critica i realitza Fatec.
Tallers de Prevenció de Riscos Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaAmb Mossos d'Esquadra, Bombers i Guàrdia Urbana, Fatec desenvolupa el "Taller de Prevenció de Riscos de la Gent Gran" als casals per difondre precaucions a la llar i el medi ambient. Es necessita persona per organitzar i coordinar els Tallers amb totes les parts que intervenen, tancar agendes, preparar els actes i acompanyar als ponents.
Projecte mentories a aturats Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya10BarcelonaPersones voluntàries per acompanyar joves en atur oferint-los suport emocional i en les accions quotidianes per tal que millorin el seu capital competencial, social i emocional i s'incorporin a la vida laboral.
Tramitació del bo social Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya5BarcelonaTramitació del bo social i seguiment.
Alfabetització digital Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya15BarcelonaPersones voluntàries per impartir tallers d’alfabetització digital en col·laboració amb la Fundació Vodafone, preferentment per a l’ús de smartphones i tauletes en casals de gent gran de tot el territori de Catalunya.
Imatge i Comunicació Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaDinamitzar Facebook i Twitter de les diferents pàgines web de les que disposem. Una o més persones que cerquin les ofertes per a gent gran que existeixen en el mercat cercant contactes i informació per Internet, telefonar i enviar correus electrònics a les empreses i demanant i actualitzant periòdicament una ofertes per a majors de 55 anys.
Relacions Internacionals Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaRedacció del butlletí electrònic "Flash Fatec als Catalans del Mon", treballs de la Plataforma AGE Europa, organització i seguiment de mailings, publicació de notícies internacionals al web, etc. Col·laborant amb el cap de l’àrea Internacional.
Visita a Residències Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaFatec, té en marxa el projecte denominat "La Residència on a mi m'agradaria anar a viure". Necessitem persones que puguin fer visites en aquest centres per observar les característiques, estructures i funcionalment que ofereixen. Han de dialogar amb les direccions dels centres. Saber fer escrits per ordinador. Per tot el territori català.
Relacions amb les escoles Logo estrella Fatec. Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaVisitar escoles per establir relacions entre alumnes i avis, persones grans o professionals d'oficis antics, relators d'història del barri, ciutat i de la pròpia vida, per aprendre a viure junts i coneixer-se. És la continuitat del projecte de Fatec: "Avi/àvia aporta'ns el teu saber a l'escola" desenvolupat a qualsevol lloc del territori català.
Vols fer de pagès? Logo estrella Prodiscapacitats, Fundació Privada Terrassenca2TerrassaBusquem una persona que tingui coneixements d'horticultura per fer activitat d'hort amb persones amb discapaciat. Cal poder adequar la terra, plantar, regar i recollir tot explicant i facilitant a les persones amb discapacitat poder participar-hi. Els voluntaris sempre estarna acompanyats per professionals. L'hort està situat a Valldoreix.
centres geriàtrics i/o socio sanitaris Logo estrella A.C.F.U.C. (Associació Catalana de Famílies i Usuaris de Centres Geriàtrics)10BarcelonaNecessitem la teva col•laboració per millorar l’atenció als residents dels centres geriàtrics o sociosanitaris.
Telèfon de l'Esperança de Barcelona Logo estrella FUNDACIÓ AJUDA I ESPERANÇA30BarcelonaCrequem voluntaris d'entre 27 i 68 anys, amb bona comprensió del català i del castellà que estiguin vivint un moment emocionalment estable.
Tornar