Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Vols fer voluntariat?

Vols fer voluntariat?

Cerca de crides per comarques Cercar
Logo estrella Entitat que forma part del Cens d'Entitats de Voluntariat.

Crida Entitatnum. Vol.MunicipiDescripció
Projecte Lexcit: comprensió lectora i motivació per la lectura Logo estrella Associació Club Esplai La Florida5Hospitalet de Llobregat, l’El Lecxit és un projecte educatiu que té com a objectiu millorar la comprensió lectora dels infants i motivar-los per la lectura.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU PER A INFANTS DE PRIMÀRIA – REUS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA- LA PEDRERA10ReusEstem buscant persones voluntàries que vulguin dinamitzar les activitats del programa d’acompanyament per a l’èxit educatiu per a infants de 6 a 12 anys de la Fundació Catalunya-La Pedrera a l’Espai Social de REUS.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU ESTUDIANTS ESO- REUS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA- LA PEDRERA10ReusEstem buscant persones voluntàries que vulguin acompanyar estudiants d’ESO durant alguna tarda a la setmana, oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi.
PERSONAS AMB EXPERIENCIA EMPRESARIAL,JUBILADAS,O NO Logo estrella VOLUNTARIS EN ASSESSORIA EMPRESARIAL6BarcelonaBUSQUEDAS DE SOCIS-AS VOLUNTARIS PER DONAR ASSESSORAMENT - COACHUING I FORMACIO A EMPRENEDORS I PIMES SENSE ANIM DE LUCRE
Voluntaris pel Centre d'Esplai Pingusplai Logo estrella ASSOCIACIO DE LLEURE IMAGINARIUM6Prat de Llobregat, elL'Associació de Lleure Imaginarium és una entitat de lleure, sense ànim de lucre del Prat de Llobregat. un dels projectes que volem engegar és el Centre d'Esplai PinguSplai, activitats de lleure per a infants de 6 a 15 anys.
Voluntaris i voluntàries pr donar suport a persones grans del barri Logo estrella Xarxantoni - Xarxa Comunitària de Sant Antoni10BarcelonaEl projecte Bons Veïns de la nostra entitat necessita voluntaris/es que vulguin ajudar a les persones grans del barri, tan sigui fent-los companyia com acompanyar-los a fer gestions.
Reforç escolar per a alumnat de primària i secundària Logo estrella Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta10BarcelonaLa persona voluntària acompanyarà un grup de 10 alumnes a fer els deures i estudiar amb el suport d’un/a monitor/a responsable del grup. Les tasques són: donar suport a l’alumnat, resolent dubtes i ajudant-lo a fer els deures, a planificar-se i a estudiar pels exàmens. Trobada de 10 minuts amb l’equip per avaluar la sessió. Assistència a una reunió trimestral per avaluar dinàmiques, metodologies, l’aprenentatge/comportament de l’alumnat i fer propostes de millora.
Expert en premsa i comunicació Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaCol·laborar en la preparació i distribució en mitjans de comunicació de reportatges, documents, notes de premsa, manifestos, etc. És necessari fer arribar a la ciutadania i en particular a les persones d'edat, el que pensa, estudia, opina, proposa, critica i realitza Fatec.
Tallers de Prevenció de Riscos Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaAmb Mossos d'Esquadra, Bombers i Guàrdia Urbana, Fatec desenvolupa el "Taller de Prevenció de Riscos de la Gent Gran" als casals per difondre precaucions a la llar i el medi ambient. Es necessita persona per organitzar i coordinar els Tallers amb totes les parts que intervenen, tancar agendes, preparar els actes i acompanyar als ponents.
Projecte mentories a aturats Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya10BarcelonaPersones voluntàries per acompanyar joves en atur oferint-los suport emocional i en les accions quotidianes per tal que millorin el seu capital competencial, social i emocional i s'incorporin a la vida laboral.
Tramitació del bo social Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya5BarcelonaTramitació del bo social i seguiment.
Alfabetització digital Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya15BarcelonaPersones voluntàries per impartir tallers d’alfabetització digital en col·laboració amb la Fundació Vodafone, preferentment per a l’ús de smartphones i tauletes en casals de gent gran de tot el territori de Catalunya.
Imatge i Comunicació Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaDinamitzar Facebook i Twitter de les diferents pàgines web de les que disposem. Una o més persones que cerquin les ofertes per a gent gran que existeixen en el mercat cercant contactes i informació per Internet, telefonar i enviar correus electrònics a les empreses i demanant i actualitzant periòdicament una ofertes per a majors de 55 anys.
Relacions Internacionals Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaRedacció del butlletí electrònic "Flash Fatec als Catalans del Mon", treballs de la Plataforma AGE Europa, organització i seguiment de mailings, publicació de notícies internacionals al web, etc. Col·laborant amb el cap de l’àrea Internacional.
Visita a Residències Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaFatec, té en marxa el projecte denominat "La Residència on a mi m'agradaria anar a viure". Necessitem persones que puguin fer visites en aquest centres per observar les característiques, estructures i funcionalment que ofereixen. Han de dialogar amb les direccions dels centres. Saber fer escrits per ordinador. Per tot el territori català.
Relacions amb les escoles Logo estrella Fatec. Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaVisitar escoles per establir relacions entre alumnes i avis, persones grans o professionals d'oficis antics, relators d'història del barri, ciutat i de la pròpia vida, per aprendre a viure junts i coneixer-se. És la continuitat del projecte de Fatec: "Avi/àvia aporta'ns el teu saber a l'escola" desenvolupat a qualsevol lloc del territori català.
Vols fer de pagès? Logo estrella Prodiscapacitats, Fundació Privada Terrassenca2TerrassaBusquem una persona que tingui coneixements d'horticultura per fer activitat d'hort amb persones amb discapaciat. Cal poder adequar la terra, plantar, regar i recollir tot explicant i facilitant a les persones amb discapacitat poder participar-hi. Els voluntaris sempre estarna acompanyats per professionals. L'hort està situat a Valldoreix.
centres geriàtrics i/o socio sanitaris Logo estrella A.C.F.U.C. (Associació Catalana de Famílies i Usuaris de Centres Geriàtrics)10BarcelonaNecessitem la teva col•laboració per millorar l’atenció als residents dels centres geriàtrics o sociosanitaris.
Suport en el Taller de Pintura Logo estrella Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral10BarcelonaDonar suport a la professora de dibuix, tant en tasques previes com en el propi funcionament del taller de dibuix i en l'assistència personal de les dones afectades de paràlisi cerebral.
Oci i Temps lliure Logo estrella Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral10BarcelonaL'entitat treballa amb nois/es amb diversitat funcional a partir del projecte Temps per Tu. Fem sortides al temps lliure dels usuaris.
VOLUNTARIS/ES PER SORTIDES EN GRUP AMB GENT GRAN Logo estrella COORDINADORA D'ENTITATS DEL POBLE-SEC25BarcelonaFan falta persones voluntàries que ajudin a les persones grans a participar en sortides en grup pel barri (Poble-sec) i ciutat, els divendres al matí. També sortim un dilluns cada 15 dies de 17 a 20h, per anar a un grup de cosidores del barri.
Ocio, Tiempo Libre Logo estrella Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral10BarcelonaLa Fundació té per finalitat la promoció, organització i realització de tota classe d’activitats encaminades a l’ajut a les persones afectades de paràlisi cerebral.
Telèfon de l'Esperança de Barcelona Logo estrella FUNDACIÓ AJUDA I ESPERANÇA30BarcelonaCrequem voluntaris d'entre 27 i 68 anys, amb bona comprensió del català i del castellà que estiguin vivint un moment emocionalment estable.
Tornar