Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Promoció del voluntariat » Vols fer voluntariat?

Vols fer voluntariat?

Cerca de crides per comarques Cercar
Logo estrella Entitat que forma part del Cens d'Entitats de Voluntariat.

Crida Entitatnum. Vol.MunicipiDescripció
Voluntariat assistencial Logo estrella Fundació d'Esclerosi Múltiple10BarcelonaAcompanyament domiciliari a persones adultes amb Esclerosi Múltiple que es troben en situació o no de dependència. L’objectiu és que la persona voluntària pugui realitzar tasques amb l'usuari/a com: sortir a passejar, poder conversar i passar una bona estona i donar suport puntual a les activitats rutinàries (com ajudar a fer la compra al supermercat per exemple). No inclou tasques assistencials de cap tipus.
REFORÇ ESCOLAR Logo estrella Associació Penedès serveis socioculturals i d elleure4Vendrell, elReforç escolar a infants i adolescents durant l'estiu.
Suport a la Gestió (Barcelona) Logo estrella Fundació La Tutela3BarcelonaL'entitat té la necessitat de dur a terme algunes activitats de suport administratiu basades en l'escaneig, classificació i arxiu de documentació.
Voluntari/a per acompanyament d'una persona amb trastorn mental Logo estrella ATRA-ATART UTE SALUT MENTAL GRÀCIA1BarcelonaNecessitem un voluntari/a per acompanyar a una persona amb trastorn mental que és un usuari del nostre Servei Prelaboral a poder anar de casa seva al recurs i viceversa.
Reforç per a la celebració del 30 Aniversari dels gegants de Sarrià Colla Gegantera de Sarrià 10BarcelonaEn Gervasi i la Laieta, fan 30 anys. És la primera vegada que la colla organitza un esdeveniment d'aquestes característiques i ens falta personal.
Projecte Temporers Logo estrella Caritas Diocesana de Lleida10LleidaAtenció directa a les persones que venen a Lleida per la Campanya de la fruita
acompanyament a noies adolescents d'un CRAE Logo estrella FUNDACIÓ APIP-ACAM4Barcelonaactivitat per desenvolupar el coneixement i autonomia en l'àmbit de l'alimentació i la cuina amb noies menors adolescents d'un CRAE. Es tracta d'anar a comprar i cuinar conjuntament els productes comprats. Es preten desenvolupar l'hàbit per un menjar sa i equilibrat tot educant l'autonomia personal i la presa de consciència del valor de les coses.
monitor/a del projecte de dissabte Logo estrella Centre d'Esplai Druida4BarcelonaAtenció a la infància i adolescència. El Centre d'Esplai Druida busca voluntaris i voluntàries pel seu projecte d'esplai de dissabtes.
Prevenció i obtenció de recursos Logo estrella AECC - Junta Provincial de Barcelona50BarcelonaActivitats de sensibilització i prevenció a la ciutat de Barcelona per les campanyes de càncer de mama, de pell, colon i de tabaquisme dirigides a escolars, universitaris i població en general. Accions de captació de fons com la col·lecta i en esdeveniments.
SOCIALITZACIÓ AMB PERSONES GRANS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GranollersDinamitzar activitats de socialització amb persones grans amb malaltia neurodegenerativa en fase lleu o moderada. Dins de l'espai s'organitzaran activitats artístiques, tallers de manualitats, col·loquis, cafès tertúlia, cine fòrum, etc...
DINAMITZACIÓ MUSICAL AMB PERSONES GRANS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6GranollersEstem buscant persones voluntàries que vulguin dinamitzar tallers de música amb persones grans amb malaltia neurodegenerativa en fase lleu o moderada.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU ESTUDIANTS ESO Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA6CastelldefelsAcompanyar estudiants d’ESO oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i en la realització de tallers creatius (CreaLabs). Els CreaLabs són dinàmiques de grup dissenyades a partir de les necessitats formatives detectades per l’equip educatiu en cada grup de nois i noies o proposades per ells mateixos.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU INFANTS PRIMÀRIA (DIMARTS I DIJOUS TARDA Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA3ManresaDinamitzar les activitats del programa d’acompanyament educatiu per a infants de 6 a 12 anys: acompanyament d’un grup d'infants en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi i de gestió del temps.
DINA EN COMPANYIA GENT GRAN Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4GranollersDinamitzar el projecte Dina en Companyia per a persones grans que viuen soles a casa i que volen dinar acompanyats en un espai de trobada on s'ofereixen uns menús diaris complets, equilibrats, saludables i de qualitat.
Socialització persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4Vilanova i la GeltrúDinamitzar activitats de socialització amb persones grans amb inicia de malalties neurodegeneratives: taller de premsa, jocs de taula, taller de música, taller creatiu, en funció de les habilitats i interessos dels voluntaris. Els objectius dels tallers són treballar la memòria i la psicomotricitat fina a través de tallers diversos: comentar les notícies del dia i genera debat i conversa entre les persones grans que hi participen, recordar els jocs de taula de sempre i aprendre’n de nous i treballar la reminiscència i els records a través de la música.
Socialització persones grans Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4Santa Coloma de GramenetDinamitzar activitats de socialització (manualitats, tallers d'actualitat, musicoterapia, arteràpia, ...) amb persones grans amb graus lleus i moderats de malalties neurològiques pròpies del procés d’envelliment
Acompanyament educatiu infants primària Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA4SabadellAcompanyar estudiants de primària durant alguna tarda a la setmana, oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi.
Dinamització sobretaula dina en companyia Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA5Santa Coloma de GramenetEl voluntari o la voluntària que col·labori en l’Espai de Socialització del projecte DINA EN COMPANYIA, s’encarregarà de dinamitzar la sobretaula dels àpats diaris: espai de conversa, jocs de taula, manualitats senzilles i d’altres activitats que fomentin relacions interpersonals evitant situacions d'aïllament, millorar l’estat d’ànim i l’autoestima de la gent.
Acompanyament a la gent gran Logo estrella Coordinadora d'entitats de Poble-sec10BarcelonaAcompanyament a la Gent Gran és un projecte social de la Coordinadora d'Entitats de Poble-sec, adreçat a persones grans amb problemes de mobilitat que es troben en situació de solitud i aïllament. La nostra finalitat és afavorir la seva qualitat de vida oferint-los suport afectiu, companyia, distracció i un espai on se sentin útils amb dinàmiques que afavoreixen l’autonomia personal i la creació de vincles socials. Aquest projecte està orientat a dinamitzar la dimensió afectiva i relacional de la Gent Gran amb la vida quotidiana del seu barri.
Centre Obert Moisès Logo estrella El Far, Servei Social Protestant4Santa Coloma de GramenetSi ets un somiador, vols canviar el món i t'agraden els infants i adolescents, no t'ho pensis més... Col.labora amb nosaltres al Centre Obert Moisès. El servei s'ofereix de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00. Les activitats principals on necessitem suport són: reforç escolar, tallers, activitats lúdiques, etc...El col.lectiu destinatari són infants i joves de 4 a 16 anys.
GENT GRAN Logo estrella Coordinadora d'entitats del Poble-sec50BarcelonaBaixem al carrer és un projecte de la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec, consisteix en conèixer persones grans del barri que, per barreres arquitectòniques i/o discapacitats, no poden sortir soles al carrer, i, en molts casos, fa temps que no ho fan. El que fem són activitats en grup de gent gran i voluntaris/es per la ciutat, normalment sortim els divendres al matí de 10.30 a 13.30h.
Educació en el lleure AEiG Santa Eulàlia4BarcelonaAssociació sense ànim de lucre busca voluntaris per tal de fer activitats amb infants i joves de 6 a 18 anys, cada dissabte de 16:30 a 19h. Si tens ganes de transformar el món i fer coses noves no dubtis en contectar amb nosaltres.
Voluntaris/èries per Arrels Sant Ignasi Logo estrella Arrels Sant Ignasi20LleidaBusquem voluntaris/àries que ens puguin donar suport en les diferents tasques que es poden trobar a l'entitat: Exemple: Acollida i atenció a sala d'estar, suport al servei de dutxes, bugaderia, consigna, perruqueria. Suport de magatzem, conductor de furgoneta i acompanyant, triatge d'aliments, recepcionista (matí i tarda).Realització d'acompanyaments en tràmits burocràtics, visites mèdiques, compres, entre d'altres..
Voluntariat pel Centre de Distribució d'Aliments (Sta. Coloma de Farners) Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA10Sant Julià del Llor i BonmatíEl projecte CDA (Centres de Distribució d’Aliments) té com a objectiu facilitar els aliments bàsics a les persones i famílies que tenen dificultats econòmiques per cobrir adequadament les seves necessitats d’alimentació.
Voluntari pel Servei d'Aliments Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA3Sant Feliu de GuíxolsEl programa d'aliments té per objectiu facilitar aliments bàsics, en coordinació amb els serveis socials del territori,a les persones i famílies que tenen dificultats econòmiques per cobrir adequadament les seves necessitats d’alimentació.
Voluntariat per Servei d'Intervenció Educativa (Platja d’Aro) Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA3Castell-Platja d’Aro (Platja d’Aro)El Servei d’Intervenció Educativa (SIE) ofereix suport social i educatiu a infants i joves que presenten dificultats en el seu procés escolar i que viuen en un entorn social i/o familiar desfavorit.
Voluntariat per Servei d'Intervenció Educativa (Santa Cristina d’Aro) Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA5Santa Cristina d’AroEl Servei d’Intervenció Educativa (SIE) ofereix suport social i educatiu a infants i joves que presenten dificultats en el seu procés escolar i que viuen en un entorn social i/o familiar desfavorit.
Voluntariat forestal Logo estrella Projecte Boscos de Muntanya / Bergwaldprojekt Catalunya108RialpPROJECTE A MASSÍS DE L’ORRI (PALLARS SOBIRÀ)//Estada de voluntariat per a adults. Viu i treballa al bosc durant una setmana! Aquest projecte combina tres línies de treball: gestió forestal sostenible, bioenginyeria de paisatge i manteniment d'espais oberts (pastures) i del paisatge mosaic de muntanya. Participaràs en tasques de gestió forestal en boscos de pi negre dels Pirineus, per a millorar-ne l'estructura i millorar la qualitat de l'hàbitat per al gall fer pirinenc. També participaràs en la construcció d'estructures de fusta i pedra, aplicant tècniques de bioenginyeria de paisatge, per a la restauració de barrancs i talussos. I treballaràs en prats i pastures per a la seva millora i manteniment. Aprendràs a utilitzar eines manuals per a fer aquestes tasques, viuràs una experiència única en contacte directe amb la natura i la gent del territori i contribuiràs a la conservació dels espais naturals en l'àmbit del Parc Natural de l'Alt Pirineu.//FORMA D’INSCRIPCIÓ: Per a més informació sobre l'activitat i inscripcions, visita http://www.projecteboscos.cat o contacta’ns via e-mail a info@projecteboscos.cat o per telèfon al 973 622 247.
Voluntariat forestal Logo estrella Projecte Boscos de Muntanya / Bergwaldprojekt Catalunya108Esterri de CardósPROJECTE A GINESTARRE (ESTERRI DE CARDÓS)//Estada de voluntariat per a adults. Viu i treballa al bosc durant una setmana! Aquest projecte se centra en el manteniment d'espais oberts (pastures) i dels paisatges mosaic de muntanya. Participaràs en tasques de millora i manteniment de prats, pastures i camins ramaders tradicionals i en tasques de gestió forestal sostenible en boscos de pi negre dels Pirineus per a millorar-ne l'estructura i millorar la qualitat de l'hàbitat per al gall fer pirinenc i l'ós bru. Aprendràs a utilitzar eines manuals per a fer aquestes tasques, viuràs una experiència única en contacte directe amb la natura i la gent del territori i contribuiràs a la conservació dels espais naturals en l'àmbit del Parc Natural de l'Alt Pirineu. // FORMA D’INSCRIPCIÓ: Per a més informació sobre l'activitat i inscripcions, visita http://www.projecteboscos.cat o contacta’ns via e-mail a info@projecteboscos.cat o per telèfon al 973 622 247.
DINAMITZADOR D'UNA PETITA OBRA DE TEATRE Logo estrella AREP5PalafrugellArep es una entitat que es dedica a l’atenció de les persones amb malaltia mental, té la seva seu a Barcelona, però concretament aquesta acció es realitzaria en una residencia que hi ha a Palafrugell (Girona). Consisteix en realitzar un taller per realitzar una petita obra de teatre per a un grup de persones, majors de 18 anys, que pateixen una malaltia mental. L’acció es realitzaria entre setmana, i el dia i les hores dependrà de la disponibilitat de la pròpia persona voluntària. L’objectiu principal es que es diverteixin i que puguin representar l'obra en festes majors, guarderies, escoles, etc..
Taller per ensenyar a tocar caixa flamenca Logo estrella AREP3PalafrugellArep es una entitat que es dedica a l’atenció de les persones amb malaltia mental, té la seva seu a Barcelona, però concretament aquesta acció es realitzaria en una residencia que hi ha a Palafrugell (Girona). Consisteix en realitzar un taller de percussió de la caixa flamenca per a un petit grup de persones, majors de 18 anys, que pateixen una malaltia mental. L’acció es realitzaria entre setmana, i el dia i les hores dependrà de la disponibilitat de la pròpia persona voluntària. L’objectiu principal es que aprenguin a tocar diferents percussions.
Realitzar sortides amb persones que pateixen una malaltia mental Logo estrella AREP3PalafrugellArep es una entitat que es dedica a l’atenció de les persones amb malaltia mental, té la seva seu a Barcelona, però concretament aquesta acció es realitzaria en una residencia que hi ha a Palafrugell (Girona). Consisteix en realitzar sortides amb un petit grup de persones, majors de 18 anys, que pateixen una malaltia mental. L’acció es pot realitzar entre setmana o els caps de setmana, dependrà de la disponibilitat de la pròpia persona voluntària. L’objectiu principal es que quan surtin a passejar, estiguin acompanyats i per fer una activitat en concret, doncs la residencia es de regim obert i ells ja entren y surten quan els hi ve de gust..
Monitors/es voluntaris per a dinamitzador activitats al Casal dels dissabtes Logo estrella Club Esplai La Florida8Hospitalet de Llobregat, l’A l'Esplai La Florida, els dissabtes desenvolupem sortides, excursions, activitats i tallers de lleure. Per als infants i joves del barri i un cop al mes per a llurs famílies. Cerque monitors voluntaris que tinguin ganes de dinamitzar activitats i de compartir el seu temps amb la canalla.
Voluntaris per a dinamitzar activitats de lleure educatiu. Logo estrella Club Esplai La Florida20Hospitalet de Llobregat, l’A l'Esplai La Florida duem a terme una tasca d'acció socioeducativa amb infants de 3 a 12 anys. Totes les tardes duem a terme tallers i activitats relacionaes amb els àmbits següents: gastronómics, de racions de joguines, d'esports, d'expresió artítica, etc.
Voluntaris/es per a donar Suport al Reforç Educatiu Logo estrella Club Esplai La Florida3Hospitalet de Llobregat, l’A l'Esplai la Florida, duem a terme durant totes les tardes un espai/activitat dedicat al reforç educatiu d'infants de segon i tercer cicle (dels 8 als 12 anys). Aprofiten aquest espai per a fer els seus deures i resoldre aquells dubtes que els hi apareixen.
Cerquem voluntaris per a les recollides escolars. Logo estrella Club Esplai La Florida10BadalonaA l'Esplai la Florida, fem la recollida de nou escoles del barri escoles del barri de la Florida (L'Hospitalet de Llobregat). D'aquesta manera, garantim l'assistència de molts dels infants, i ajudem a moltes famílies que no els podrien portar si no fos per aquest recurs.
PERSONES AMB EXPERIÈNCIA EMPRESARIAL Logo estrella VOLUNTARIS AMB ASSESSORIA EMPRESARIAL6BarcelonaRECERCA DE SOCIS-ES, VOLUNTARIS PER DONAR ASSESSORAMENT - MENTORING - i FORMACIÓ A EMPRENEDORS i PIMES SENSE ANIM DE LUCRE
Voluntariat pel Rober del Càritas Logo estrella CÀRITAS DIOCESANA DE GIRONA10SaltEl Rober de Càritas és un projecte obert a tothom, on en uns casos, es proporciona roba a persones /famílies, amb dificultats econòmiques, a canvi d’una col•laboració econòmica de caràcter simbòlic, treballant sempre amb la idea de la corresponsabilitat, o en d’ altres casos, amb la donació gratuïta en el cas de famílies derivades dels serveis socials o serveis d’ Acollida de Càritas.
Acompanyament de persones amb discapacitat en el seu temps lliure Logo estrella Fundació Estany2BanyolesCompartir el teu temps lliure en espais d' oci amb persones amb discapacitat intel·lectual. Acompanyar persones a realitzar activitats com anar a fer el Toc, anar al mercat o veure un partir de futbol.
Suport a persones amb Discapacitat intel·lectual Logo estrella Fundació Ramon Noguera5GironaLes tasques a realitzar són bàsicament donar suport en els acompanyaments i realització de les activitats que realitzen els usuaris adults amb discapacitat intel·lectual en els diferents centres
ACOMPANYAMENT EDUCATIU PER A INFANTS DE PRIMÀRIA – REUS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA- LA PEDRERA10ReusEstem buscant persones voluntàries que vulguin dinamitzar les activitats del programa d’acompanyament per a l’èxit educatiu per a infants de 6 a 12 anys de la Fundació Catalunya-La Pedrera a l’Espai Social de REUS.
ACOMPANYAMENT EDUCATIU ESTUDIANTS ESO- REUS Logo estrella FUNDACIÓ CATALUNYA- LA PEDRERA10ReusEstem buscant persones voluntàries que vulguin acompanyar estudiants d’ESO durant alguna tarda a la setmana, oferint-los recolzament i assessorament en la realització dels deures i en l’aprenentatge d’estratègies d’estudi.
Voluntaris pel Centre d'Esplai Pingusplai Logo estrella ASSOCIACIO DE LLEURE IMAGINARIUM6Prat de Llobregat, elL'Associació de Lleure Imaginarium és una entitat de lleure, sense ànim de lucre del Prat de Llobregat. un dels projectes que volem engegar és el Centre d'Esplai PinguSplai, activitats de lleure per a infants de 6 a 15 anys.
Voluntaris i voluntàries pr donar suport a persones grans del barri Logo estrella Xarxantoni - Xarxa Comunitària de Sant Antoni10BarcelonaEl projecte Bons Veïns de la nostra entitat necessita voluntaris/es que vulguin ajudar a les persones grans del barri, tan sigui fent-los companyia com acompanyar-los a fer gestions.
Expert en premsa i comunicació Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaCol·laborar en la preparació i distribució en mitjans de comunicació de reportatges, documents, notes de premsa, manifestos, etc. És necessari fer arribar a la ciutadania i en particular a les persones d'edat, el que pensa, estudia, opina, proposa, critica i realitza Fatec.
Tallers de Prevenció de Riscos Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaAmb Mossos d'Esquadra, Bombers i Guàrdia Urbana, Fatec desenvolupa el "Taller de Prevenció de Riscos de la Gent Gran" als casals per difondre precaucions a la llar i el medi ambient. Es necessita persona per organitzar i coordinar els Tallers amb totes les parts que intervenen, tancar agendes, preparar els actes i acompanyar als ponents.
Projecte mentories a aturats Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya10BarcelonaPersones voluntàries per acompanyar joves en atur oferint-los suport emocional i en les accions quotidianes per tal que millorin el seu capital competencial, social i emocional i s'incorporin a la vida laboral.
Tramitació del bo social Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya5BarcelonaTramitació del bo social i seguiment.
Alfabetització digital Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya15BarcelonaPersones voluntàries per impartir tallers d’alfabetització digital en col·laboració amb la Fundació Vodafone, preferentment per a l’ús de smartphones i tauletes en casals de gent gran de tot el territori de Catalunya.
Imatge i Comunicació Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaDinamitzar Facebook i Twitter de les diferents pàgines web de les que disposem. Una o més persones que cerquin les ofertes per a gent gran que existeixen en el mercat cercant contactes i informació per Internet, telefonar i enviar correus electrònics a les empreses i demanant i actualitzant periòdicament una ofertes per a majors de 55 anys.
Relacions Internacionals Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaRedacció del butlletí electrònic "Flash Fatec als Catalans del Mon", treballs de la Plataforma AGE Europa, organització i seguiment de mailings, publicació de notícies internacionals al web, etc. Col·laborant amb el cap de l’àrea Internacional.
Visita a Residències Logo estrella Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaFatec, té en marxa el projecte denominat "La Residència on a mi m'agradaria anar a viure". Necessitem persones que puguin fer visites en aquest centres per observar les característiques, estructures i funcionalment que ofereixen. Han de dialogar amb les direccions dels centres. Saber fer escrits per ordinador. Per tot el territori català.
Relacions amb les escoles Logo estrella Fatec. Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya2BarcelonaVisitar escoles per establir relacions entre alumnes i avis, persones grans o professionals d'oficis antics, relators d'història del barri, ciutat i de la pròpia vida, per aprendre a viure junts i coneixer-se. És la continuitat del projecte de Fatec: "Avi/àvia aporta'ns el teu saber a l'escola" desenvolupat a qualsevol lloc del territori català.
Vols fer de pagès? Logo estrella Prodiscapacitats, Fundació Privada Terrassenca2TerrassaBusquem una persona que tingui coneixements d'horticultura per fer activitat d'hort amb persones amb discapaciat. Cal poder adequar la terra, plantar, regar i recollir tot explicant i facilitant a les persones amb discapacitat poder participar-hi. Els voluntaris sempre estarna acompanyats per professionals. L'hort està situat a Valldoreix.
Telèfon de l'Esperança de Barcelona Logo estrella FUNDACIÓ AJUDA I ESPERANÇA30BarcelonaCrequem voluntaris d'entre 27 i 68 anys, amb bona comprensió del català i del castellà que estiguin vivint un moment emocionalment estable.
Tornar