Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Inici »Promoció del voluntariat » Crides de Voluntariat

Crides de voluntariat

Si la vostra entitat necessita voluntariat podeu emplenar el següent formulari. Us demanem que per fer-ho vulgueu consultar el Document guia, a fi que les persones que puguin estar interessades a fer voluntariat disposin del màxim d’informació detallada sobre la vostra demanda.

És una activitat puntual o permanent? (*)
Obrir el calendari

Enviar la crida


(*)Tots els camps són obligatoris.

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer "Entitats de voluntariat", del qual és responsable la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària. La finalitat és integrar les dades a un banc de dades de les entitats sense afany de lucre de voluntariat de Catalunya i gestionar l'enviament de comunicacions als/a les voluntaris/àries. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició mitjançant un escrit adreçat al Servei de Promoció de l'Associacionisme i el Voluntariat: Passeig Taulat 266-270, 08019 Barcelona.
Projecte VERSO: Voluntaris per l’Ocupació Europea
Títol noticies destacadessubscriure's al RSS de noticies
Nova formació al PFVC
El Curs de conflictologia i transformació social, una de les novetats formatives del 2014, aborda pensa i ressitua el rol del voluntariat com agent de transformació. El proper mes de maig s’impartirà la primera edició.

La DGACC explica el projecte de Llei de Voluntariat i el II PNAV als ens locals
El passat divendres 11 d’abril va tenir lloc la Jornada de treball amb els ens locals en la qual es va donar a conèixer el projecte de Llei de voluntariat i el II PNAV, així com els serveis i recursos de la DGACC que poden acompanyar el seu desenvolupament a nivell local.

 

El projecte de Llei de voluntariat dóna un pas endavant
El passat 9 d’abril de 2014, el Ple del Parlament va donar via lliure a la cambra per continuar tramitant el projecte de Llei de voluntariat, aprovat pel Govern en data 10 de desembre de 2013.

La DGACC impulsa la creació d’un directori per acostar entitats i empreses
Donant resposta a algunes de les mesures del II PNAV la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària inicia aquest mes d’abril l’ elaboració d'un directori d'entitats de voluntariat i associacions que busquin aliances col·laboratives amb l'empresa.

L'Escola d'Estiu del Voluntariat 2014 es comença a perfilar
Amb motiu de la capitalitat de Barcelona 2014 es reprèn l'EEV amb un nou format que, al llarg de dos mesos i mig i aprofitant el període d'estiu, donarà resposta a diferents agents i perfils, s'obrirà a Europa i comptarà amb formacions presencials i en línia.

La DGACC organitza una Jornada de treball amb els ens locals per explicar la Llei i el II PNAV
El proper divendres 11 d’abril al matí, està prevista la Jornada que té com a objectiu principal aclarir dubtes sobre la futura Llei de voluntariat i donar a conèixer el II PNAV. Les inscripcions estaran obertes fins el proper 9 d’abril. Podeu consultar programa i inscriure-us, aquí .

Augmenten les consultes als serveis d’assessorament per a entitats
Al llarg de l’any 2013 els serveis d’assessorament per a entitats sense ànim de lucre han atès assessoraments de més de 2.000 entitats i resolt més de 6.000 consultes en matèria jurídica, econòmica, fiscal, de formació, elaboració de projectes, tecnologia i comunicació web.

Projecte de Llei de Voluntariat
El projecte de Llei de voluntariat continua la seva tramitació parlamentària.