Logo i banner del Servei Cat�l� del Voluntariat
Suport i serveis » Finançament

Finançament

Finançament

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària té establertes diverses línies de suport i informació per al finançament dels programes, els projectes i les actuacions de foment i promoció de l’associacionisme i el voluntariat en tots els seus àmbits (subvencions, ajuts i premis) destinats a les entitats sense ànim de lucre.
 

 Convocatòries i premis

Ajuts, premis, convocatòries i subvencions per a entitats i associacions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies:

Altres ajuts i convocatòries que convoca la Generalitat de Catalunya :


Butlletí Finançament

És un butlletí electrònic, de periodicitat setmanal, que us informa de les diverses convocatòries de subvencions i premis, d’institucions públiques i privades, per al finançament de les entitats i les associacions sense ànim de lucre. Accediu a xarxanet.org i trobareu un espai dedicat a aquest tipus d’informació. Consulteu el butlletí.

Encara no us heu subscrut?
Si voleu rebre quinzenalment el butlletí per estar al dia de les últimes novetats sobre finançament destinades a les entitats del sector associatiu i del voluntariat a Catalunya, subscriviu-vos-hi.

 

Espai de finançament a xarxanet.org

Espai dins el projecte xarxanet.org on es recull tota la informació relativa a les convocatòries de les administracions públiques, així com qualsevol altra tipus de convocatòria privada adreçada a les entitats del tercer sector, reunint en un sol espai tota la informació que actualment es troba dispersa i, sovint, poc actualitzada. Entra a la secció finançament.

 

Tornar