Arxiu del butlletí A l’Abast

Inicis del butlletí

El butlletí A l’Abast comença a publicar-se l’any 1997 amb la mateixa finalitat actual, si bé en els seus inicis, i amb una altra realitat de les tecnologies de la informació i de la comunicació, el butlletí va sortir en format paper. El primer exemplar [PDF, 2129.92 KB.] és del 15 de juny de 1997.

S’editava igualment de manera quinzenal i tenia un tiratge de 20.000 exemplars, que arribaven a les entitats per correu postal. El darrer exemplar imprès en paper es va fer el 15 de juny de 2004 i va ser el número 155 [PDF, 498 KB.] (per donar pas al format pdf que va permetre el seu enviament per correu electrònic).
La segona etapa del butlletí s’inicia amb el número 156 [PDF, 153 KB.] i destaca per la seva immediatesa, comoditat i facilitat de gestió i distribució al si de les entitats amb les persones que en formen part.

L’1 de gener de 2007, amb l’avenç consolidat de les tecnologies web, es crea el format actual del butlletí, que, a banda de significar la informació també permet aprofundir-hi, connectar-la a altres informacions que hi estan relacionades i millorar les condicions de consulta. A més, se’n facilita la inscripció immediata des del mateix butlletí electrònic. El desembre de 2012 fem un nou canvi per modernitzar i adaptar el butlletí a format html. En aquest moments el nombre de subscriptors del butlletí A l’Abast és de 7.064 (desembre de 2012).

Butlletins publicats

Subscripció al butlletí